Ποσοστό 71,7% του ενήλικου πληθυσμού (18+) στην Κύπρο εμβολιάστηκε με την 1η δόση του εμβολίου κατά του κορωνοϊού, ενώ ποσοστό 63,2% ολοκλήρωσε το εμβολιαστικό του σχήμα.
Σύμφωνα με στοιχεία από τη Στατιστική Υπηρεσία, (και την πληθυσμιακή καταγραφή μέχρι το έτος 2019), εκτιμάται ότι 202.781 άτομα ηλικίας 18 ετών και άνω, δεν έχουν ακόμα εμβολιαστεί.
Κατά το υπουργείο Υγείας της Κύπρου, σε σχέση με την εμβολιαστική κάλυψη ανά Επαρχία, η Πάφος παραμένει πολύ ψηλά, έχοντας ξεπεράσει το 80% του πληθυσμού της που έχει λάβει τουλάχιστον την 1η δόση (80,7%). Ακολουθούν οι Επαρχίες Αμμοχώστου και Λευκωσίας με 77,6% και 72,3% αντίστοιχα και η Επαρχία Λεμεσού με 69,8%. Χαμηλά σε σύγκριση με τις υπόλοιπες Επαρχίες παραμένει η Επαρχία Λάρνακας με 66,1%.
Στα κέντρα ελεύθερης προσέλευσης παγκύπρια έγιναν από τις 15 Ιουλίου μέχρι τις 23 Ιουλίου συνολικά 5.877 εμβολιασμοί.
Η κατάψυξη ωαρίων αποτελεί μία από τις σημαντικότερες εξελίξεις της σύγχρονης αναπαραγωγικής ιατρικής, προσφέροντας στις γυναίκες τη δυνατότητα να διατηρήσουν τη γονιμότητά τους και να σχεδιάσουν το μέλλον τους με μεγαλύτερη ελευθερία και αυτονομία.
Για έβδομη συνεχόμενη χρονιά, το Plastic Free Greece δίνει δυναμικά το παρών σε κάθε γωνιά της χώρας. Η πρώτη πράξη της φετινής εκστρατείας εκτυλίχθηκε σε τέσσερις ηπειρωτικούς προορισμούς (Θεσσαλονίκη, Τρίκαλα, Αθήνα, Πάτρα) και είχε ως αποτέλεσμα τη συλλογή 150,5 κιλών σκουπιδιών.
Με διεθνή παρουσία, ισχυρό τεχνολογικό αποτύπωμα και έμφαση στην ανάπτυξη ψηφιακών λύσεων, ο όμιλος Super Technologies εισέρχεται δυναμικά στην ελληνική αγορά.