Τρεις νεκροί είναι ο τραγικός απολογισμός τροχαίου δυστυχήματος που σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής στην οδό Αμερικανικού Ερυθρού Σταυρού στην Καβάλα.
Το περιστατικό σημειώθηκε όταν αυτοκίνητο συγκρούστηκε με μηχανή η οποία στη συνέχεια εξετράπη και ακολουθώντας ανεξέλεγκτη πορεία έπεσε πάνω σε κόσμο που εκείνη τη στιγμή βρισκόταν στην είσοδο κέντρου διασκέδασης.
Το αποτέλεσμα ήταν να σκοτωθούν ο οδηγός της μοτοσυκλέτας καθώς και δύο άνθρωποι ενώ άλλοι τρεις τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.
Δείτε φωτογραφίες από το σημείο του δυστυχήματος:
Πηγή:proininews.gr
Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τι θα φέρει το μέλλον, μπορούμε όμως να είμαστε όσο γίνεται πιο ενημερωμένοι και προετοιμασμένοι με έναν απλό προληπτικό έλεγχο που θα μας δώσει πολύτιμες απαντήσεις για τη γονιμότητά μας.
Το δολάριο και η στερλίνα παραμένουν στις πρώτες θέσεις, η Ιαπωνία όμως κερδίζει εντυπωσιακά έδαφος. Τα στοιχεία της Capital Exchange αποτυπώνουν έναν ταξιδιωτικό χάρτη που φαίνεται να γίνεται όλο και πιο πολυσυλλεκτικός.
Οι τελευταίες κουβέντες πριν από τον ύπνο μένουν στο μυαλό των παιδιών περισσότερο απ' όσο φανταζόμαστε. Και ίσως εκεί, μέσα σε λίγα λεπτά σιωπής, να ξεκινά η πιο σημαντική προπόνηση για την επόμενη μέρα.