Το δρόμο για τη φυλακή θα πάρει ο 42χρονος «πα-τέρας» που κατηγορείται ότι κακοποιούσε τα τρία ανήλικά παιδιά του, ενώ ασελγούσε κατ’ εξακολούθησησε βάρος της μίας κόρης του πριν καλά καλά εκείνη συμπληρώσει τα 14 της χρόνια!
Η φρίκη αποκαλύφθηκε την περασμένη Δευτέρα, όταν την αρρωστημένη δράση του κατήγγειλαν στο ΑΤ Ευπαλίου τα ίδια του τα παιδιά.
Είχε προηγηθεί σοβαρό ενδοοικογενειακό επεισόδιο, κατά το οποίο ο 42χρονος ξυλοφόρτωσε τα τρία του παιδιά υπό την επήρεια μέθης, ενώ στη συνέχεια η 14χρονη αποκάλυψε ότι εδώ και μήνες βίωνε και τις αρρωστημένες ορέξεις του.
Με την κατηγορία της ενδοοικογενειακής βίας ο 42χρονος παρέμεινε κρατούμενος μέχρι την εκδίκαση του αυτοφώρου, εν αναμονή των ιατροδικαστικών εξετάσεων που επιβεβαίωσαν τον εφιάλτη των τριών παιδιών και ειδικά της 14χρονης!
Άμεσα εκδόθηκε Ένταλμα Σύλληψης από τον Ανακριτή καθώς προέκυψαν οι κακουργηματικές κατηγορίες του βιασμού κατ’ εξακολούθηση, της κατ’ εξακολούθησης ασέλγειας σε βάρος ανηλίκου μικρότερο των 14 ετών και της γενετήσιας πράξης μεταξύ συγγενών και τη Δευτέρα το 42χρονο «τέρας» αναμένεται να πάρει το δρόμο για φυλακή της χώρας.
Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τι θα φέρει το μέλλον, μπορούμε όμως να είμαστε όσο γίνεται πιο ενημερωμένοι και προετοιμασμένοι με έναν απλό προληπτικό έλεγχο που θα μας δώσει πολύτιμες απαντήσεις για τη γονιμότητά μας.
Τα Φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ εξειδικεύονται στην παροχή μαθημάτων και φροντιστηριακής υποστήριξης σε μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου, διά ζώσης και εξ αποστάσεως.
Οι τελευταίες κουβέντες πριν από τον ύπνο μένουν στο μυαλό των παιδιών περισσότερο απ' όσο φανταζόμαστε. Και ίσως εκεί, μέσα σε λίγα λεπτά σιωπής, να ξεκινά η πιο σημαντική προπόνηση για την επόμενη μέρα.