Απίστευτο κι όμως... ελληνικό! Ένα πρωτοφανές… οδικό ατύχημα σημειώθηκε στην εθνική οδό Λάρισας – Τρικάλων όταν αστυνομικός χτυπήθηκε από θανάσιμα τραυματισμένη αίγα στην προσπάθειά του, να απομακρύνει κοπάδι αιγοπροβάτων που «βοσκούσε» στην εθνική οδό.
Ο αστυνομικός τραυματίσθηκε ελαφρά όταν έπεσε πάνω του αίγα που -σύμφωνα με μαρτυρίες- εκτινάχτηκε από το απέναντι ρεύμα ενώ είχε παρασυρθεί νωρίτερα από διερχόμενο αυτοκίνητο.
Αστυνομικοί του Τμήματος Τρικάλων κλήθηκαν προχθές το απόγευμα να επέμβουν στην εθνική οδό Λάρισας – Τρικάλων και στο ύψος της Μάνδρας όταν κοπάδι αιγοπροβάτων, άγνωστο πώς, βρέθηκε μέσα στο οδόστρωμα. Έτσι, ξεκίνησαν την προσπάθειά τους να απομακρύνουν πεζοί τα ζώα από τον δρόμο όταν μία αίγα πέρασε στο αντίθετο ρεύμα προς Λάρισα, με αποτέλεσμα να παρασυρθεί από διερχόμενο αυτοκίνητο που οδηγούσε 58χρονος Θεσσαλονικιός. Λόγω της σφοδρότητας της σύγκρουσης το άτυχο ζώο τραυματίστηκε θανάσιμα και παράλληλα εκτινάχτηκε στο απέναντι ρεύμα πέφτοντας πάνω στον αστυνομικό, τον οποίο και τραυμάτισε, την ώρα που αυτός και ο συνάδελφός του προσπαθούσαν να απομακρύνουν το κοπάδι. Ο αστυνομικός μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων για την παροχή των πρώτων βοηθειών, ενώ από την ΕΛ.ΑΣ. αναζητείται ο κτηνοτρόφος.
Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τι θα φέρει το μέλλον, μπορούμε όμως να είμαστε όσο γίνεται πιο ενημερωμένοι και προετοιμασμένοι με έναν απλό προληπτικό έλεγχο που θα μας δώσει πολύτιμες απαντήσεις για τη γονιμότητά μας.
Το δολάριο και η στερλίνα παραμένουν στις πρώτες θέσεις, η Ιαπωνία όμως κερδίζει εντυπωσιακά έδαφος. Τα στοιχεία της Capital Exchange αποτυπώνουν έναν ταξιδιωτικό χάρτη που φαίνεται να γίνεται όλο και πιο πολυσυλλεκτικός.
Οι τελευταίες κουβέντες πριν από τον ύπνο μένουν στο μυαλό των παιδιών περισσότερο απ' όσο φανταζόμαστε. Και ίσως εκεί, μέσα σε λίγα λεπτά σιωπής, να ξεκινά η πιο σημαντική προπόνηση για την επόμενη μέρα.