Σε διαθεσιμότητα από την ΕΛ.ΑΣ ο Σταύρος Μπαλάσκας για όσα είπε για τη δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν

Σε διαθεσιμότητα από την ΕΛ.ΑΣ ο Σταύρος Μπαλάσκας για όσα είπε για τη δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν

Ο συνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ σε δηλώσεις του στον τηλεοπτικό σταθμό Mega είχε αποκαλέσει «βλάκα» τον 32χρονο πιλότο Μπάμπη Αναγνωστόπουλο λέγοντας πως αν είχε πάρει αμέσως την αστυνομία, δεν θα πήγαινε ούτε 4 χρόνια φυλακή

balaskas_paraitisi_art
Σε διαθεσιμότητα τέθηκε ο συνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ. Σταύρος Μπαλάσκας, μετά τις δηλώσεις του για τον δολοφόνο της 20χρονης Καρολάιν, Μπάμπη Αναγνωστόπουλο. Η Ελληνική Αστυνομία σε σχετική ανακοίνωση ανέφερε ότι «κινήθηκε η διαδικασία εξέτασης για λήψη του διοικητικού μέτρου της διαθεσιμότητας σε βάρος του».

H ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. αναφέρει:

«Σε συνέχεια της από 18-06-2021 Ανακοίνωσης, γνωρίζεται ότι, με απόφαση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, σε βάρος του συνδικαλιστή, αφού λήφθηκαν οι απόψεις του, επιβλήθηκε το διοικητικό μέτρο της διαθεσιμότητας.»

Υπενθυμίζεται πως ο Σταύρος Μπαλάσκας σε δηλώσεις του στον τηλεοπτικό σταθμό Mega είχε αποκαλέσει «βλάκα» τον πιλότο για τη δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν  καθώς, όπως είπε, αν είχε πάρει αμέσως την αστυνομία, δεν θα πήγαινε ούτε 4 χρόνια φυλακή.

Ο Σταύρος Μπαλάσκας αναφερόμενος στις κινήσεις του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου μετά τη 
δολοφονία της συζύγου του είπε ότι «είναι βλάκας, διότι εκείνη τη στιγμή που σκότωσε τη γυναίκα του εάν ήταν ατυχές γεγονός μέσα στον θυμό του και μέσα στο ότι τα έχασε και τρελάθηκε, εάν έπαιρνε την αστυνομία δε θα έτρωγε ούτε 4 χρόνια φυλακή». 

«Εάν ειδοποιούσε εξαρχής την αστυνομία και επικαλούνταν "βρασμό ψυχής" και "πρότερο έντιμο βίο", ο δολοφόνος της Καρολάιν θα πήγαινε πέντε-έξι χρόνια φυλακή», είχε πει ο συνδικαλιστής αστυνομικός.


Ειδήσεις σήμερα

Παπαευαγγέλου για μετάλλαξη Δέλτα: Νέοι που γυρίζουν από τα νησιά μεταδίδουν τον ιό σε συγγενείς

Τα αστέρια του Euro παίζουν μπάλα στις ξαπλώστρες και στα μπαρ της Μυκόνου

Η Γαλλία γιόρτασε την επέτειο από την Άλωση της Βαστίλης εν μέσω πανδημίας - Δείτε φωτογραφίες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης