Ανέκφραστο και αγενή χαρακτηρίζουν οι γείτονες τον αστυνομικό που εξέδιδε την 19χρονη

Ανέκφραστο και αγενή χαρακτηρίζουν οι γείτονες τον αστυνομικό που εξέδιδε την 19χρονη

«Στο σπίτι μπαινόβγαιναν συνεχώς φίλοι του και ήταν μονίμως τσακωμένος με το κορίτσι» λένε οι γείτονες

batso
Σάλο έχει προκαλέσει η δράση ενός 41χρονου αστυνομικού ο οποίος εξέδιδε την 19χρονη φίλη του στο ισόγειο διαμέρισμα του στην Ηλιούπολη. Σύμφωνα με τους γείτονες του, ο 41χρονος άντρας είχε μετακομίσει τους τελευταίους μήνες στην περιοχή προκαλώντας με την συμπεριφορά του.
Aνθρωποι που τον γνώρισαν από κοντά και αντάλλαξαν μια κουβέντα μαζί του τον χαρακτήρισαν αγενή, προκλητικό και περιέργο αφού τον διακατείχε μια μυστικότητα ως προς την συμπεριφορά του.



Έξω από το διαμέρισμά του έχει παρκαρισμένο το αυτοκίνητο του και την μηχανή του, τα οποία οχήματα χρησιμοποιούσε συχνά μεταφέροντας την 19χρονη κοπέλα σε διάφορους προορισμούς.
Αυτό που σοκάρει περισσότερο όμως είναι το γεγονός ότι τους τελευταίους 3 μήνες οι γείτονες του υπογράμμισαν ότι υπήρχαν συχνοί καβγάδες μέσα στο διαμέρισμα ενώ οι «φίλοι» του αστυνομικού μπαινόβγαιναν καθημερινά.

Κλείσιμο

Μάλιστα είχαν αναρωτηθεί και οι ίδιοι από την συμπεριφορά του για το πως γίνετε να είναι τόσο ψυχρός και αγενής με όλους αλλά να έχει καθημερινά κοντά του «φίλους» ενώ με την όμορφη 19χρονη κοπέλα να είναι σχεδόν μόνιμα τσακωμένοι.

Σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ του protothema.gr χθες η 19 κοπέλα κατάφερε και απέδρασε από το μικρό διαμέρισμα της Ηλιούπολης πήγε στην καφετέρια απέναντι από το σπίτι της και ζήτησε βοήθεια.

Η αντίδραση των υπαλλήλων ήταν άμεση και κάλεσαν την Αστυνομία όπου μετέφερε το ζευγάρι στο Αστυνομικό Τμήμα της Ηλιούπολης.


Κατάφερε να αποδράσει από το σπίτι της φρίκης

Το κορίτσι, που κατάφερε να αποδράσει απο το κολαστήριο της οδού Σοφοκλή Βενιζέλου της Ηλιούπολης, άγρια χτυπημένο ζήτησε βοήθεια απο την υπάλληλο μιας καφετέριας και περιέγραψε με κάθε λεπτομέρεια στους «Αδιάφθορους» όλα όσα φρικτά υπέστη. Μαζί με τον αστυνομικό, ο οποίος υπηρετούσε στις πεζές περιπολίες στην Αθήνα και πλέον τελεί σε κατάσταση αργίας με απόλυση για σωματική βλάβη και εμπορία ανθρώπων, απειλή και παραβάσεις των νομοθεσιών για τα όπλα και την ενδοοικογενειακή βία, συνελήφθη και ο πατέρας της κοπέλας, ο οποίος όπως προέκυψε από την εξέτασή της στους αστυνομικούς, από την ηλικία των 11 έως 17 ετών, με ξύλο και απειλές εξανάγκαζε το κοριτσάκι σε γενετήσιες πράξεις μέσα στο σπίτι τους.

Το παιδί, μετά τη μαραθώνια κατάθεσή του στους αστυνομικούς, οδηγήθηκε στο νοσοκομείο προκειμένου να υποβληθεί σε εξετάσεις, ενώ αναμένεται να γίνει και ιατροδικαστική εξέταση.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης