Η φαρμακευτική καινοτομία δεν αποτελεί επιλογή πολιτικής, αποτελεί δικαίωμα των ασθενών και βασική προϋπόθεση για τη βιωσιμότητα κάθε σύγχρονου συστήματος υγείας. Και σήμερα, στην Ελλάδα, αυτό το δικαίωμα δοκιμάζεται στην πράξη.
Την απόλυτη φρίκη καταγγέλει 18χρονή γυναίκα ότι υπέστη από αστυνομικό. Όπως υποστηρίζει, ο αστυνομικός την είχε αιχμαλωτίσει στο σπίτι του για έναν μήνα, την εξέδιδε και απειλούσε πως θα τη σκοτώσει.
Η κοπέλα κατάφερε να ξεφύγει κα ζήτησε βοήθεια από ένα κατάστημα της περιοχής. Εργαζόμενοι του καταστήματος ειδοποιήσαν την αστυνομία. Η νεαρή γυναίκα, κατέθεσε τα όσα έζησε. Σύμφωνα με μαρτυρίες, η 18 χρονη ήταν χτυπημένη και σε κατάσταση σοκ.
Ο αστυνομικός, εντοπίστηκε και έχει τεθεί σε διαθεσιμότητα. Τις έρευνες έχει αναλάβει το τμήμα Εσωτερικών.
Ειδήσεις σήμερα
Δύσκολη μάχη με τις φλόγες σε Εύβοια και Βαρνάβα - Νέα βίντεο από τη μάχη της κατάσβεσης στα Νέα Στύρα
Μύκονος: «Έσκασε» η αποχέτευση από την υπερβολική δόμηση - Βίντεο και φωτογραφίες
Βίντεο-ντοκουμέντο από το κορωνοπάρτι στο Αιγάλεω - Συλλήψεις από την ΕΛ.ΑΣ. και «τσουχτερό» πρόστιμο