Συγκλονίζει ο πατέρας της 7χρονης που έχασε τη ζωή της στη Νίκαια, όταν φορτηγό την παρέσυρε μπροστά στα μάτια της θείας της, στη συμβολή των οδών Γρηγορίου Λαμπράκη και Κουταΐση.
«Αυτή η τιμωρία -έχασα το 2019 τον αδελφό μου, το 2021 την πεθερά μου- είναι η μεγαλύτερη τιμωρία που μπορεί να έχει ένας πατέρας, μια οικογένεια», είπε.
Ο πατέρας κατήγγειλε ότι το δυστύχημαέγινε όταν ο οδηγός φορτηγού παραβίασε το κόκκινο. «Επαγγελματίας άνθρωπος, παραβίασε το κόκκινο και σκότωσε μια ψυχούλα, το αγγελάκι μου, που είχα όνειρα γι' αυτήν. Η ανιψιά μου χαροπαλεύει», είπε έξω από το Γενικό Κρατικό Νίκαιας και πρόσθεσε: «θα δώσω ό,τι έχει μείνει, ματάκια, καρδούλα σε παιδάκια, να ζήσουν».
Στη συνέχεια ο άτυχος πατέρας εξέφρασε το μένος του για τον οδηγό του φορτηγού. «Δεν ξέρω τι να πω. Να μην ξαναγίνει. Αλλά ξαναγίνονται. Είναι επικίνδυνοι, δεν υπάρχει Παιδεία, ποτέ δεν φανταζόμουν ότι θα ζήσω αυτό το πράγμα» σημείωσε.
Μια επίσκεψη στην Πάρνηθα και στο Regency Casino Mont Parnes μπορεί να αποκτήσει άλλη αξία, καθώς μπορεί να οδηγήσει έξι τυχερούς στο τιμόνι ενός ολοκαίνουργιου SUV αυτοκινήτου και συγκεκριμένα του πολυτελούς Chery Tiggo 4.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς
Το επαγγελματικό τμήμα της LG Electronics Hellas παρουσίασε το B2B όραμά του για το 2030 και την ανακαινισμένη B2B Academy, επιβεβαιώνοντας τη στρατηγική του δέσμευση στην εκπαίδευση, την τεχνολογική καινοτομία και την ανάπτυξη ολοκληρωμένων επαγγελματικών λύσεων.