ΟΠΕΚΕΠΕ: Εκδόθηκε η πρόσκληση ενδιαφέροντος για την επιλογή προέδρου και αντιπροέδρου

ΟΠΕΚΕΠΕ: Εκδόθηκε η πρόσκληση ενδιαφέροντος για την επιλογή προέδρου και αντιπροέδρου

Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων και δικαιολογητικών συμμετοχής - Όλα τα ενεργά links

asep-psigio
Εκδόθηκε η πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την επιλογή Προέδρου και Αντιπροέδρου του διοικητικού συμβουλίου στον Οργανισμό Πληρωμών και Ελέγχου Κοινοτικών Ενισχύσεων Προσανατολισμού και Εγγυήσεων (ΟΠΕΚΕΠΕ).

Η Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος έχει αναρτηθεί στο Πρόγραμμα «Διαύγεια» (ΑΔΑ:ΨΥΜ86Η6-ΩΜΓ) και στον ιστότοπο του ΑΣΕΠ.

Επίσης θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα opengov.gr, στην ιστοσελίδα του ΟΠΕΚΕΠΕ, καθώς και στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Επισημαίνεται ότι, δικαίωμα συμμετοχής στην εν λόγω πρόσκληση έχουν οι υπηρετούντες με οποιαδήποτε σχέση εργασίας στο δημόσιο τομέα όπως αυτός ορίζεται κατά το άρθρο 14 του ν.4270/2014 καθώς και υποψήφιοι που δεν υπηρετούν στο δημόσιο τομέα, με την προϋπόθεση ότι κατέχουν τα απαιτούμενα προσόντα σύμφωνα με τους όρους της παρούσας Πρόσκλησης.

Κλείσιμο
Για τη συμμετοχή τους στην υπ’ αριθ. 4ΔΣ/2021 Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος, οι υποψήφιοι πρέπει να συμπληρώσουν και να υποβάλουν ηλεκτρονική αίτηση υποψηφιότητας στο ΑΣΕΠ, αποκλειστικά μέσω του διαδικτυακού του τόπου.

Με την αίτηση υποβάλλονται ηλεκτρονικά και τα δικαιολογητικά όπως αναφέρονται στο ΚΕΦΑΛΑΙΟ Β΄-ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ της πρόσκλησης.

Οδηγίες χρήσης για τη συμπλήρωση και την υποβολή των ηλεκτρονικών αιτήσεων υποψηφιότητας έχουν αναρτηθεί στον ιστότοπο του ΑΣΕΠ (Βοήθεια → Εγχειρίδια Χρήσης).

Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων και δικαιολογητικών συμμετοχής αρχίζει στις 12 Ιουλίου, ημέρα Δευτέρα και ώρα 08:00 και λήγει στις 30 Ιουλίου 2021, ημέρα Παρασκευή και ώρα 14:00.

Για τυχόν τεχνικές διευκρινίσεις και μόνο σχετικά με τη διαδικασία συμπλήρωσης και υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων, οι υποψήφιοι μπορούν να απευθύνονται στη Διεύθυνση Διαχείρισης Δεδομένων & Ηλεκτρονικών Υπηρεσιών του ΑΣΕΠ ακολουθώντας τον σύνδεσμο ή τηλεφωνικά (2131319100 - Επιλογή 4), τις εργάσιμες ημέρες, κατά τις ώρες 08:00 μέχρι 14:00.

Ειδήσεις σήμερα: 

Ποιους θα θυμόμαστε από το καλύτερο (;) Euro

Μέσα Μεταφοράς: Στάση εργασίας σε μετρό και ΗΣΑΠ την Τετάρτη - Κανονικά θα κινούνται τα λεωφορεία

Κορωνοϊός - Βρετανία: Η «Μέρα Ελευθερίας» στις 19 Ιουλίου δεν βάζει τέλος στην πανδημία- Φόβοι για 100.000 ημερήσια κρούσματα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης