Καιρός στην Αθήνα - Καύσωνας και σήμερα: Μέχρι πού θα φτάσει σήμερα ο υδράργυρος - Χάρτης του meteo

Καιρός στην Αθήνα - Καύσωνας και σήμερα: Μέχρι πού θα φτάσει σήμερα ο υδράργυρος - Χάρτης του meteo

Ο καιρός στην Αθήνα σε χάρτες του meteo: 38 βαθμοί στο κέντρο της Αθήνας στις 3 το μεσημέρι - «Γέμισαν» οι παραλίες της Αττικής

kairos-kairoskausonasathina
'Εως και 38 βαθμούς θα αγγίξει σήμερα ο υδράργυρος σε αρκετές περιοχές της Αττικής, με τις συνθήκες καύσωνα να δημιουργούν αποπνικτική ατμόσφαιρα στο Λεκανοπέδιο. 

Ο καιρός στην Αθήνα σήμερα αναμένεται να είναι γενικά αίθριος. Η θερμοκρασία θα έχει μέγιστες τιμές περί τους 33 με 37 βαθμούς Κελσίου.


Σήμερα Πέμπτη προβλέπεται γενικά αίθριος και πολύ ζεστός καιρός. Η μέγιστη θερμοκρασία στα ανατολικά και νότια ηπειρωτικά θα φτάσει τους 41 με 43 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά πλην της ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης τους 39 με 41, στα νησιά του Ιονίου και την Κρήτη τους 38 με 39 βαθμούς Κελσίου, ενώ στις υπόλοιπες περιοχές θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη. Ευνοείται η μεταφορά αφρικανικής σκόνης. Οι άνεμοι από νωρίς το απόγευμα στην κεντρική και νότια χώρα θα ενισχυθούν έως 6 μποφόρ.

Βίντεο καιρού: Αφόρητος καύσωνας,σκόνη και υγρασία



kairosathina


Τι πρέπει να ξέρεις για τον καιρό

-Η θερμοκρασία την Παρασκευή θα έχει μέγιστη τιμή τους 35 με 37 στα δυτικά και βόρεια και τους 38 με 40 στα υπόλοιπα αλλά το Σάββατο θα πέσει αισθητά
-Σχεδόν αίθριος καιρός με περιορισμένη αστάθεια στα βόρεια
Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης