Καλαφάτης για Μετρό Θεσσαλονίκης: Αφήνουμε πίσω όσους δίχασαν την πόλη

Ο υφυπουργός τόνισε ότι «με την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας δικαιώνεται η μόνη λύση που εξασφαλίζει στην πόλη και Μετρό και Αρχαία»

«Ο χρόνος είναι πολύτιμος και δεν πρέπει να χαθεί άλλος», δήλωσε σήμερα ο υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας και Θράκης) κ. Σταύρος Καλαφάτης, μετά την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας που αφορά το μετρό της Θεσσαλονίκης.

Ο υφυπουργός Εσωτερικών πρόσθεσε ότι «με την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας δικαιώνεται η μόνη λύση που εξασφαλίζει στην πόλη και Μετρό και Αρχαία.

Αναλυτικά η δήλωσή του:

“Ο χρόνος είναι πολύτιμος και δεν πρέπει να χαθεί άλλος. Στη Θεσσαλονίκη οφείλεται ένα μέσα σταθερής τροχιάς. Με την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας δικαιώνεται η μόνη λύση που εξασφαλίζει στην πόλη και Μετρό και Αρχαία. Σεβόμαστε τις αποφάσεις της Δικαιοσύνης και προχωρούμε αφήνοντας πίσω όσους προσπάθησαν να διχάσουν την πόλη.

Ο Τομέας Μακεδονίας και Θράκης του Υπουργείου Εσωτερικών, από την πρώτη στιγμή προσπάθησε να συνθέσει και να συμβάλει θετικά. Συνεχίζει, για να αποκτήσει η Θεσσαλονίκη το πιο σύγχρονο μετρό της Ευρώπης”
.

Ειδήσεις σήμερα

Αξιολόγηση εκπαιδευτικών, «πολλαπλό» βιβλίο και ίδρυση πρότυπων ΕΠΑΛ - Τι αλλάζει από τη νέα σχολική χρονιά

Κρήτη: Με drones οι έρευνες για την 29χρονη Γαλλίδα στα Χανιά

Ο σωματοφύλακας του Νταν Μπιλζέριαν για τον ξυλοδαρμό του στη Μύκονο: «Θα μπορούσαν να με έχουν σκοτώσει, τραγικό που τους άφησαν ελεύθερους»



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr