Τζάστιν Μπίμπερ: Η ακριβή κολοχτύπα που έφαγε στην Πάρο - Πόσα πλήρωσε

Μετά τη Μήλο ο Τζάστιν Μπίμπερ ταξίδεψε στην Πάρο με τη θαλαμηγό με κόστος ενοικίασης 250.000 ευρώ την εβδομάδα

Το νοστιμότατο οστρακοειδές της θάλασσας, που είναι κάτι μεταξύ αστακού και αστακοκαραβίδας χωρίς κεραίες και δαγκάνες, απόλαυσε ο δημοφιλής καλλιτέχνης, Τζάστιν Μπίμπερ στο καλύτερο και ίσως πιο ακριβό εστιατόριο της Πάρου.

Ταξιδεύει στα ελληνικά νησιά με θαλαμηγό των 250.000 ευρώ (κόστος ενοικίασης ανά βδομάδα), γεύεται γαστριμαργικές δημιουργίες από τους σεφ των καλύτερων εστιατορίων στις Κυκλάδες και ανεβάζει τα στιγμιότυπα στον λογαριασμό του στο Instagram με τους 180 εκατoμμύρια ακόλουθους. Σημειώνεται δε ότι είναι ο πρώτος καλλιτέχνης που απέκτησε 50 εκατομμύρια συνδρομητές στο YouTube.

Μετά τη Μήλο, ο Τζάστιν Μπίμπερ ταξίδεψε στην Πάρο. Εκεί επέλεξε να γευματίσει στο αγαπημένο στέκι της Μόνικα Μπελούτσι, το «Barbarossa» στο γραφικό οικισμό της Νάουσας. Ο Τζάστιν Μπίμπερ πλήρωσε 373 ευρώ για γεύμα δυο ατόμων, επιλέγοντας για κυρίως πιάτο κριθαρότο κολοχτύπα (138 ευρώ) ένα πιάτο που δημιούργησε ο χαρισματικός σεφ Δημήτρης Νίκολης.



Πρόκειται για ένα από τα διαχρονικά πιάτα του εστιατορίου: σιγομαγειρεμένη κολοχτύπα μέσα στο κριθαράκι μαζί με ζωμό από τα κεφάλια αστακού και γαρίδας και περιέχει σάλτσα ψητής ντομάτας, ντοματίνια και φρέσκα μυρωδικά με κάποιες «νότες» λεμονιού.

Δείτε φωτογραφίες:

Ειδήσεις σήμερα: 

Αναγνωστόπουλος: Δεν ταξίδεψα στη Σούδα, δεν γνωρίζω τον «Κρητικό» - Τι είπε για το ημερολόγιο της Καρολάιν

Δεύτερο κύμα καύσωνα: Τους 41 βαθμούς θα αγγίξει σήμερα ο υδράργυρος - «Καμίνι» και η Αττική

Νέο επικουρικό ταμείο: Τα βασικά σημεία του νομοσχεδίου που προωθείται
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr