Έγκλημα στα Γλυκά Νερά - Δικηγόρος οικογένειας Καρολάιν: Η μικρή Λυδία πάει στα σωστά χέρια

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά - Δικηγόρος οικογένειας Καρολάιν: Η μικρή Λυδία πάει στα σωστά χέρια

Ο κ. Βασίλης Γαλάνης τόνισε ότι δεν υπάρχει καμία πρόθεση να αποκλειστεί η οικογένεια του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου από την επικοινωνία, καθώς είναι βασικό το παιδάκι να παίρνει αγάπη

karolain_mwro_art
Τις στιγμές της παράδοσης της μικρής Λυδίας στην αγκαλιά της γιαγιάς της και μητέρας της αδικοχαμένης Καρολάιν, περιέγραψε ο δικηγόρος της οικογένειας, Βασίλης Γαλάνης.

«Υπήρχε μεγάλη συγκινησιακή φόρτιση, είναι ένα παιδάκι του οποίου η μητέρα δολοφονήθηκε από τον πατέρα του και τοποθετήθηκε δίπλα στο άψυχο σώμα της» τόνισε ο δικηγόρος της οικογένειας της Καρολάιν στον ΑΝΤ1.

Εκτίμησε ότι το παιδάκι πάει στα σωστά χέρια και θα ξεκινήσει τη νέα του ζωή όπως πρέπει και όπου πρέπει. Αναφέρθηκε δε στη συγκίνηση της γιαγιάς, η οποία, όπως είπε, στα μάτια του μικρού παιδιού θα βλέπει την κόρη της.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ccgqidx45w0p-se)


Ο κ. Γαλάνης τόνισε ότι δεν υπάρχει καμία πρόθεση να αποκλειστεί η άλλη οικογένεια από την επικοινωνία, καθώς είναι βασικό το παιδάκι να παίρνει αγάπη.

«Η μητέρα της Καρολάιν έχει την πρόθεση να συμβουλεύεται τους ειδικούς καθημερινά, θα κάνει ότι πρέπει για να μεγαλώσει το παιδάκι σωστά» πρόσθεσε και σημείωσε ότι η μικρή Λυδία πήγε να ζήσει σε ένα τόπο με πολλή στοργή, καθώς όλη η κοινωνία το έχει αγκαλιάσει

Τέλος, εξέφρασε την άποψη ότι θα έπρεπε να αφαιρεθεί από τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο το όποιο δικαίωμα να εκφέρει την οποιαδήποτε άποψη επί του θέματος.

Ειδήσεις σήμερα:

Δεύτερο κύμα καύσωνα: Τους 41 βαθμούς θα αγγίξει σήμερα ο υδράργυρος - «Καμίνι» και η Αττική

Κλοπή στην Εθνική Πινακοθήκη: Το σχέδιο του 49χρονου για την «τέλεια αρπαγή» και πώς τελικά... ναυάγησε

Διευκολύνσεις εμβολιασμένων: Πώς θα λειτουργήσουν εστίαση, θέατρα, αθλητισμός από 1η Ιουλίου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης