Κυκλοφορούν και... οπλοφορούν στην Πελοπόννησο!

Κυκλοφορούν και... οπλοφορούν στην Πελοπόννησο!

Εξιχνιάστηκαν τρεις διαφορετικές περιπτώσεις με δράστες έναν 19χρονο με σιδερογροθιά και μαχαίρι, έναν 43χρονο με αεροβόλο και έναν 51χρονο με σπρέι πιπεριού

astynomia-peripoliko
Τρεις συλλήψεις για παράνομη οπλοκατοχή έκαναν μέσα σε μικρό χρονικά διάστημα οι αστυνομικές υπηρεσίες της Πελοποννήσου, τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης! Πρώτος συνελήφθη στο Άργος από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. ένας 19χρονος Έλληνας, ο οποίος υποβλήθηκε σε έλεγχο.

Στις τσέπες του νεαρού βρέθηκαν μια σιδερογροθιά και ένα μαχαίρι με λάμα μήκους επτά εκατοστών, τα οποία κατασχέθηκαν και προσήχθη στο αστυνομικό τμήμα Άργους-Μυκηνών που διενεργεί προανάκριση, ενώ στη συνέχεια παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου.

Λίγο αργότερα, συνελήφθη σε μια τοπική κοινότητα του Δήμου Σικυωνίων Κορινθίας ένας 43χρονος Έλληνας, ο οποίος υποβλήθηκε σε σωματική έρευνα από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος και διαπιστώθηκε ότι είχε στην κατοχή του ένα αεροβόλο πιστόλι με επτά βλήματα στον γεμιστήρα, το οποίο κατασχέθηκε.

Τέλος, συνελήφθη στην Σπάρτη από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. ένας 51χρονος Έλληνας, γιατί σε έρευνα που έγινε στο όχημα στο οποίο επέβαινε βρέθηκε μια συσκευή εκτόξευσης πιπεριού, η οποία κατασχέθηκε.

Ειδήσεις σήμερα:

Δεύτερο κύμα καύσωνα: Τους 41 βαθμούς θα αγγίξει σήμερα ο υδράργυρος - «Καμίνι» και η Αττική

Κλοπή στην Εθνική Πινακοθήκη: Το σχέδιο του 49χρονου για την «τέλεια αρπαγή» και πώς τελικά... ναυάγησε

Διευκολύνσεις εμβολιασμένων: Πώς θα λειτουργήσουν εστίαση, θέατρα, αθλητισμός από 1η Ιουλίου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης