Λάρισα: Είχαν πέντε κιλά κάνναβης έτοιμα για διακίνηση

Λάρισα: Είχαν πέντε κιλά κάνναβης έτοιμα για διακίνηση

Στο σπίτιτων δραστών, οι αστυνομικοί βρήκαν ακόμη μία… σπάθα, έναν αναδιπλούμενο σουγιά και δέκα πακέτα  αφορολόγητων τσιγάρων

Larisa-kannabi
Δεν συνάντησαν ιδιαίτερες δυσκολίες οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας, στην προσπάθειά τους να εντοπίσουν τη μεγάλη ποσότητα που ετοιμάζονταν να «σπρώξουν» τρεις αλλοδαποί στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Αγιάς στη Λάρισα.

Κι αυτό, γιατί οι ίδιοι οι δράστες είχαν φροντίσει να τους… διευκολύνουν κατά την έρευνα που έκαναν στο σπίτι τους, αφού είχαν αφήσει στην… αυλή τους τις πέντε μαύρες σακούλες απορριμμάτων μέσα στις οποίες είχαν έτοιμες για διακίνηση ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης συνολικού βάρους πέντε κιλών και 6,6 γραμμαρίων.

Στο σπίτιτων δραστών, οι αστυνομικοί βρήκαν ακόμη μία… σπάθα, έναν αναδιπλούμενο σουγιά και δέκα πακέτα αφορολόγητων τσιγάρων, τα οποία κατασχέθηκαν όπως και τρία κινητά. Σε βάρος των αλλοδαπών σχηματίστηκε δικογραφία για σύσταση εγκληματικής ομάδας, διακίνηση ναρκωτικών και παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων και του Τελωνειακού Κώδικα, με την οποία οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας.

Ειδήσεις σήμερα: 

Βιασμός από ιερέα στο Αγρίνιο: Απολογείται τη Δευτέρα - «Κατασκευασμένες οι καταγγελίες», λέει

Καιρός: Συνθήκες καύσωνα με μέγιστες θερμοκρασίες έως 42 βαθμούς - «Καμίνι» η χώρα και το Σαββατοκύριακο

Μεταβιβάζεται σήμερα το Ελληνικό στη Lamda Development
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης