Η «Evelyn» βρήκε κάνναβη και οι αστυνομικοί παράνομο όπλο

Η «Evelyn» βρήκε κάνναβη και οι αστυνομικοί παράνομο όπλο

Ο εκπαιδευμένος σκύλος εντόπισε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους 25,3 γραμμαρίων

Evelin-Preveza-narkwtika-oplo
Η ειδική στην ανίχνευση ναρκωτικών σκυλίτσα «Evelyn» της Δίωξης Ναρκωτικών Πρέβεζας, ανέλαβε την έρευνα στο αυτοκίνητο που εντοπίστηκε να οδηγεί ένας Έλληνας, αλλά και αυτήν που ακολούθησε στο σπίτι του με αποτέλεσμα την σύλληψή του από τους αστυνομικούς.

Ο εκπαιδευμένος σκύλος εντόπισε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους 25,3 γραμμαρίων στο αυτοκίνητο του υπόπτου το οποίο κατασχέθηκες, ενώ και στην κατοικία του ξετρύπωσε ένα δενδρύλλιο κάνναβης ύψους 90 εκατοστών και μια ζυγαριά ακριβείας. Εκτός αυτών, οι αστυνομικοί κατέσχεσαν ένα κυνηγητικό όπλο με διόπτρα χωρίς άδεια κατοχής, δύο γεμιστήρες και 15 φυσίγγια. Ο δράστης, που κατηγορείται για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών και όπλων, παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πρέβεζας.

Η «Laika» βρήκε ναρκωτικά στο Ι.Χ. ζευγαριού

Να φύγουν από τη χώρα με προορισμό την Τουρκία προσπάθησαν δύο αλλοδαποί, ένας άνδρας και μία γυναίκα, που εμφανίστηκαν στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης στους Κήπους του Έβρου, όμως η σκυλίτσα ανίχνευσης ναρκωτικών “Laika” τους χάλασε τα σχέδια. Στο εσωτερικό του Ι.Χ. αυτοκινήτου τους, το εκπαιδευμένο τετράποδο ξετρύπωσε μία συσκευασία με κατεργασμένη κάνναβη τύπου “σοκολάτα” βάρους 39 γραμμαρίων κι έτσι συνελήφθησαν.

Κατά την σωματική έρευνα που τους έκαναν αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Αλεξανδρούπολης και του Τμήματος Διαβατηριακού Ελέγχου, βρέθηκαν στην κατοχή τους ένα σπρέι πιπεριού και ένα μαχαίρι, τα οποία κατασχέθηκαν όπως και το όχημα. Το ζευγάρι οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεανδρούπολης, με κατηγορίες για μεταφορά και απόπειρα εξαγωγής ναρκωτικών και παράβαση του νόμου περί όπλων κατά περίπτωση.

Ειδήσεις σήμερα: 

Βιασμός από ιερέα στο Αγρίνιο: Απολογείται τη Δευτέρα - «Κατασκευασμένες οι καταγγελίες», λέει

Καιρός: Συνθήκες καύσωνα με μέγιστες θερμοκρασίες έως 42 βαθμούς - «Καμίνι» η χώρα και το Σαββατοκύριακο

Μεταβιβάζεται σήμερα το Ελληνικό στη Lamda Development
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης