Την Παρασκευή το τελευταίο αντίο στον Σταύρο Δογιάκη
Η κηδεία θα γίνει στον ιερό ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου στην Κάντζα
Το τελευταίο αντίο θα πουν την Παρασκευή 25 Ιουνίου στις 17:00 συγγενείς και φίλοι στον επιχειρηματίαΣταύρο Δογιάκη.
Η κηδεία θα γίνει στον ιερό ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου στην Κάντζα.
Την ίδια ώρα οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ., προσπαθούν μέσα απο καταθέσεις γνωστών, φίλων και συνεργατών, άρση τηλεφωνικού απορρήτου και έλεγχο των καμερών να λύσουν το μυστήριο της αυτοκτονίας του Σταύρου Δογιάκη. Όλα δείχνουν όπως προέκυψε απο τα δύο σημειώματα που άφησε και τον τρόπο που επέλεξε να γράφει το φινάλε της ζωής του με δυο σφαίρες, οτι κάτι τον απασχολούσε το τελευταίο διάστημα και τον είχε ρίξει ψυχολογικά.
Απο τις μέχρι τώρα καταθέσεις προκύπτει οτι δεν είχε μοιραστεί με κανέναν το μυστικό του και κανείς δεν είχε καταλάβει οτι κάτι σοβαρό έτρεχε με τον συνιδιοκτήτη της ταβέρνας Κρητικός. Τα δεδομένα είναι οτι είχε μεταβιβάσει το μερίδιο του στην ταβέρνα, έναντι του ποσού των 650.000 ευρώ, στον αδερφό του και ετοιμαζόταν να ξεκινήσει ενα νέο επιχειρηματικό project στη Μεσογείων. Μάλιστα, ιδιαίτερη σημασία δίνουν οι αστυνομικοί στο τελευταίο στίγμα του κινητού του στο Μαρούσι, πριν το κλείσει για πάντα. Ψάχνουν να δουν αν είχε κάποιο ραντεβού εκεί και με ποιους συναντήθηκε.
H κορυφαία Νομική Σχολή, που συγκαταλέγεται στις Top 100 παγκοσμίως για τις διεθνείς προοπτικές της, υποδέχεται τους πρώτους φοιτητές της στην Αθήνα τον Οκτώβριο του 2026, εγκαινιάζοντας ένα νέο, διεθνές μοντέλο σπουδών.
Με καταστήματα σε δημοφιλείς καλοκαιρινούς προορισμούς, περισσότερες επιλογές και υπηρεσίες που κάνουν την καθημερινότητα των διακοπών πιο εύκολη, η ΑΒ βρίσκεται εκεί όπου τη χρειαζόμαστε.
Οι μεγάλες καλοκαιρινές εκπτώσεις της La Vie en Rose είναι η κατάλληλη αφορμή για να ανανεώσουμε τη ρουτίνα περιποίησης με ελληνικά καλλυντικά που προστατεύουν, ενυδατώνουν και χαρίζουν λάμψη από την κορυφή έως τα νύχια.