Θεσσαλονίκη: Σπαραγμός στην κηδεία της 14χρονης που πέθανε μετά από επέμβαση γαστρικού δακτυλίου

Θεσσαλονίκη: Σπαραγμός στην κηδεία της 14χρονης που πέθανε μετά από επέμβαση γαστρικού δακτυλίου

Είχε υποβληθεί σε επέμβαση γαστρικού δακτυλίου για να μειώσει το βάρος της και πέθανε από σηπτικό σοκ - Το «bullying» που δεχόταν για τα επιπλέον κιλά της η 14χρονη οδήγησε στη μοιραία για τη ζωή της χειρουργική επέμβαση

Screenshot_2021-06-22_at_5_38_56_PM
Aπέραντη θλίψη επικρατεί στην περιοχή της Επανομής στη Θεσσαλονίκη. Πλήθος κόσμου βρίσκεται στον Ιερό Ναό για το τελευταίο αντίο στην 14χρονη, η οποία όπως καταγγέλλει η οικογένεια της, άφησε την τελευταία της πνοή από ιατρικό λάθος.

Συγγενείς και φίλοι δεν μπορούν να πιστέψουν πως από την μια στιγμή στην άλλη το 14χρονο κορίτσι έφυγε από τη ζωή. Τραγική φιγούρα ο πατέρας της.

Ο πατήρ Βησσαρίων θρηνεί για το αγγελούδι του.

Μάλιστα ζήτησε από τους παρευρισκόμενους στον Ιερό Ναό να ψάλλουν όλοι μαζί το Χριστός Ανέστη την ώρα που έφτανε στην εκκλησία η σορός της κόρης του.

Το «bullying» που φέρεται ότι δεχόταν για τα επιπλέον κιλά της η 14χρονη οδήγησε στη μοιραία για τη ζωή της χειρουργική επέμβαση τοποθέτησης γαστρικού δακτυλίου, ώστε να χάσει βάρος.

Όπως αποκάλυψε ο πατήρ Βησσαρίων Καντούνης, πατέρας του άτυχου κοριτσιού, η 14χρονη είχε μεταφερθεί σε ιδιωτική κλινική της Θεσσαλονίκης, προκειμένου να της τοποθετήσουν γαστρικό δακτύλιο, ώστε να χάσει βάρος. Το κοριτσάκι πέθανε δύο ημέρες μετά.

Σύμφωνα με τον ιερέα, η κόρη του είχε αφόρητους πόνους μετά την επέμβαση της. Ο γιατρός, ακούγοντας τον αναστατωμένο πατέρα για τους πόνους της επέμβασης του παιδιού του, τον καθησύχαζε και του ανέφερε πως είναι φυσιολογικό να πονάει το παιδί έπειτα από τέτοια εγχείρηση και ότι όλα θα πάνε καλά.

Αίσθηση ωστόσο προκαλεί και ο λόγος για τον οποίο η οικογένεια πήρε την απόφαση να βάλει γαστρικό δακτύλιο στη μικρή. Σύμφωνα με τον ιερέα, το κορίτσι έπεφτε επανειλημμένως θύμα «bullying» για το βάρος της από κάποια παιδιά της περιοχής, αλλά και τον σχολικό περίγυρο.

Ειδήσεις σήμερα

Αυτοκτόνησε ο Σταύρος Δογιάκης, ιδιοκτήτης της ταβέρνας «Κρητικός» 

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Ολοκληρώθηκε η απολογία του Αναγνωστόπουλου 

Κορωνοϊός: Στα 406 τα κρούσματα - 16 νέοι θάνατοι και 277 διασωληνωμένοι 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης