Μυτιλήνη: Ο «Kym» τσάκωσε επιβάτες πλοίου με ναρκωτικά

Μυτιλήνη: Ο «Kym» τσάκωσε επιβάτες πλοίου με ναρκωτικά

Ο σκύλος ανιχνευτής μύρισε αμέσως την κάνναβη στις αποσκευές τους

kym-drugs
Όποια σχέδια και αν είχαν δυο επιβάτες του πλοίου της γραμμής που κατέπλευσε στο λιμάνι της Μυτιλήνης προερχόμενο από Πειραιά και Χίο, τους τα χάλασε ο σκύλος ανιχνευτής «Kym» που μύρισε την κάνναβη την οποία είχαν κρύψει στις αποσκευές τους, ο ένας μαζί με λαθραίο καπνό.

Πρώτος συνελήφθη από τους άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών του Κεντρικού Λιμεναρχείου ένας 57χρονος, όταν ο «Kym» ανακάλυψε πως μετέφερε μια μεταλλική συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 25 γραμμαρίων και ένα γυάλινο βαζάκι με άλλα 55 γραμμάρια. Στην συνέχεια, ο εκπαιδευμένος σκύλος εντόπισε και έναν 43χρονο που είχε στην αποσκευή του ένα γυάλινο βαζάκι με μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης και δυο συσκευασίες με 913 γραμμάρια αδασμολόγητου καπνού.

Όλα τα ευρήματα κατασχέθηκαν και οι κάτοχοί τους οδηγήθηκαν στην Εισαγγελία Μυτιλήνης όπου τους ασκήθηκαν διώξει για τις κατηγορίες της παράβασης του νόμου περί ναρκωτικών και του Τελωνειακού Κώδικα, κατά περίπτωση.



Ειδήσεις σήμερα:

Συγκλονίζουν οι γονείς της Καρολάιν - «Θα διασφαλίσουμε ότι θα αποδοθεί δικαιοσύνη και ότι η μνήμη της θα ζει για πάντα»

Σεισμός: 5,7 Ρίχτερ «ταρακούνησαν» Νίσυρο και Τήλο – Λέκκας: Ήταν έκπληξη

Νίκαια: Την έδειρε και της ξερίζωσε τούφες και δέρμα από το κρανίο για να της κλέψει έναν χρυσό σταυρό
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης