Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: «Έχασα δύο παιδιά» - Τα πρώτα λόγια του πατέρα του 32χρονου πιλότου

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: «Έχασα δύο παιδιά» - Τα πρώτα λόγια του πατέρα του 32χρονου πιλότου

«Το μόνο που μας ενδιαφέρει αυτή τη στιγμή είναι η τύχη αυτού του μωρού», τόνισε ο πατέρας του 32χρονου συζυγοκτόνου

caroline-moro-arthro
Λίγα 24ωρα μετά την ομολογία του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου για τη δολοφονία της συζύγου του Καρολάιν στα Γλυκά Νερά, ο πατέρας του 32χρονου πιλότου «σπάει» τη σιωπή του.

Μιλώντας στον Alpha, ο πατέρας του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου εξομολογήθηκε ότι έχασε δύο παιδιά και ότι προσπαθεί να μην έχει περισσότερο κακή τύχη ένα παιδάκι που δεν φταίει σε τίποτα. «Το μωράκι είναι μαζί μας. Το μόνο που μας ενδιαφέρει αυτή τη στιγμή είναι η τύχη αυτού του μωρού και θέλουμε να είμαστε όσο το δυνατόν πιο συγκεντρωμένοι πάνω σε αυτό. Ως πατέρας αυτή τη στιγμή, έχω χάσει δύο παιδιά. Προσπαθώ να μην έχει περισσότερο κακή τύχη ένα παιδάκι που δεν φταίει σε τίποτα», είπε ο πατέρας του 32χρονου πιλότου.

Γλυκά νερά - Ο πατέρας του πιλότου "σπάει" τη σιωπή του: "Έχασα δύο παιδιά"


Συνεπιμέλεια του βρέφους θα ζητήσει η οικογένεια του πιλότου

Τη στιγμή που οι οικογένειες της 20χρονης και του πιλότου είναι συντετριμμένες, προσπαθώντας να διαχειριστούν τον πόνο τους και να συνειδητοποιήσουν ότι το παραμύθι που είχε πλάσει ο 32χρονος τελείωσε, τα βλέμματα στρέφονται στην τύχη του βρέφους.

Όπως πληροφορείται το protothema.gr, η οικογένεια του πιλότου σκοπεύει να ζητήσει συνεπιμέλεια για το βρεφος. Στην παρούσα κατάσταση, η μητερα της Καρολάιν καλείται να διαχειριστεί το σοκ και βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Ακόμη δεν μπορεί να πιστέψει τι έχει συμβεί, ενώ ο θυμός για την αποτρόπαια πράξη του Μπάμπη την έχει κυριεύσει.

Κλείσιμο
Δεν είναι σε θέση να αποφασίσει τι στάση θα κρατήσει, είναι απομονωμένη στο σπίτι της, στην Αλόννησο, μαζί με τον σύζυγό της, ο οποίος πάσχει από κινητικά προβλήματα. Τα γιατί που την ταλανίζουν είναι πολλά για τον άντρα που αφαίρεσε τη ζωή της κόρης της, που την αγκάλιασε σφιχτά στο τρισάγιο της Καρολάιν και που του έτρεφε μεγάλη αδυναμία.

Οι δυο οικογένειες είχαν πολύ καλές σχέσεις. Άλλωστε, αυτό αποδεικνύεται από το γεγονός ότι ο αδερφός του Μπαμπη, Φώτης Αναγνωστόπουλος, όχι μόνο βρέθηκε στο πλευρό της οικογένειας της Καρολάιν μετά τις τραγικές εξελίξεις αλλά και αυτή τη στιγμή έχει στο σπίτι του τη μικρή Λυδία την οποία και φροντίζει.

Η μητέρα της Καρολάιν τρέφει βαθιά εκτίμηση για τους γονείς του Μπάμπη. H μητέρα του είναι εκπαιδευτικός και ο πατέρας του πολιτικός μηχανικός. Όταν μάλιστα πρόσωπα από το περιβάλλον της μητέρας της Καρολάιν, τη ρωτησαν τι προτίθεται να κάνει με τον μέλλον του μωρού, εκείνη τούς απάντησε ότι δεν ξέρει αλλά και πως δεν θα ήθελε να αποκόψει τη Λυδία από την Γεωργία και τον Κώστα, τους γονείς του Μπάμπη. Κοινή φίλη της μητέρας του πιλότου και της μητέρας της Καρολάιν, μεσολαβει ώστε η σχέση των δυο οικογενειών να μείνει ανεπηρέαστη για χάρη του παιδιού.

Ειδήσεις σήμερα:

Είναι επίσημο: Η τρανς αρσιβαρίστρια θα αγωνιστεί στους Ολυμπιακούς - «Κακόγουστο αστείο» λέει Βελγίδα αθλήτρια

Νίκησε τον κορωνοϊό ο Τρεμόπουλος - Βγήκε με χειροκροτήματα από το νοσοκομείο μετά από 2 μήνες στη ΜΕΘ

To γερμανικό «πείραμα»: Βασικό εισόδημα 1.200 ευρώ... χωρίς καμία υποχρέωση!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης