Χαλκιδική: Θάνατος 70χρονου λουόμενου στον Νέο Μαρμαρά
Η σορός θα μεταφερθεί στο εργαστήριο ιατροδικαστικής και τοξικολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης για τη διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής
Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε σήμερα 70χρονοςαλλοδαπός στη θαλάσσια περιοχή «Παράδεισος» στο Ν. Μαρμαρά Σιθωνίας Χαλκιδικής.
Διεκομίσθη στο νοσοκομείο Πολύγυρου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του, ενώ η σορός θα μεταφερθεί στο εργαστήριο ιατροδικαστικής και τοξικολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης για τη διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.
Προανάκριση διενεργείται από το Γ' Λιμενικό Τμήμα Ν. Μαρμαρά του Λιμεναρχείου Ιερισσού.
Με την ασυναγώνιστη εμπειρία της, η Avis έχει καταφέρει να δημιουργήσει ένα ολοκληρωμένο ψηφιακό οικοσύστημα που καθιστά το leasing μια πανεύκολη, ταχύτατη και απολαυστική εμπειρία που δίνει στους οδηγούς ολοένα περισσότερα.
Μεγαλώνοντας, συνηθίζουμε να μετράμε τις επιτυχίες. Τον πρώτο καλό βαθμό. Το πρώτο μετάλλιο. Το πρώτο γκολ. Την πρώτη φορά που ένα παιδί κάνει ποδήλατο χωρίς βοηθητικές ρόδες.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, την 1 Οκτωβρίου, αξίζει να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή σε ένα πρόβλημα που συχνά περνά απαρατήρητο: τη δυσθρεψία και τα σημάδια που μπορεί να εμφανιστούν πριν ακόμη γίνει αντιληπτή.