Κόκκινος συναγερμός στον Ασπρόπυργο: Φωτιά σε βυτιοφόρο με προπάνιο - Εκκενώνεται η περιοχή Νεόκτιστα

Κόκκινος συναγερμός στον Ασπρόπυργο: Φωτιά σε βυτιοφόρο με προπάνιο - Εκκενώνεται η περιοχή Νεόκτιστα

Μήνυμα στους πολίτες από το 112: «Καταφύγετε σε κλειστό κτήριο τώρα» - Εξαιρετικά δύσκολη η κατάσταση -Ενισχύθηκαν οι δυνάμεις της πυροσβεστικής – Δυο ελικόπτερα επιχειρούν για την κατάσβεση – Στην περιοχή ο Νίκος Χαρδαλιάς   - Κάτοικος περιοχής: Ζούμε τρομακτικές στιγμές -Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

vitioforo_fwtia_art
Κόκκινος συναγερμός έχει σημάνει στην πυροσβεστική για φωτιά σε φορτηγό βυτιοφόρο στην Ελευσίνα και συγκεκριμένα στα Νεόκτιστα Ασπροπύργου κοντά στα διυλιστήρια.

To βυτιοφόρο μεταφέρει προπάνιο, ενώ ακούγονται εκρήξεις.  Έχει δοθεί εντολή για προληπτική εκκένωση της ευρύτερης περιοχής. 


Βίντεο με τη φωτιά στην Ελευσίνα 

Κόκκινος συναγερμός στον Ασπρόπυργο: Φωτιά σε βυτιοφόρο με προπάνιο

Τεράστια φωτιά τωρα σε εργοστάσιο χημικών βιομηχανίας Air…διπλα από τα διυλιστήρια Ασπροπυργου !!!!! Συνεχείς εκρήξεις !! Άγνωστο εάν υπάρχουν τραυματίες… Παρασκευή 18/06/2021

Posted by Alex Tsokanis on Friday, June 18, 2021

Δυο ελικόπτερα επιχειρούν για την κατάσβεση 

Άμεσα στο σημείο έσπευσαν ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής, οι οποίες ενισχύθηκαν.

Για την κατάσβεση της φωτιάς επιχειρούν 42 πυροσβέστες με 17 οχήματα, 2 ελικόπτερα και ένα ελικόπτερο ως συντονιστικό.


Μήνυμα από το 112 : «Καταφύγετε σε κλειστό κτήριο τώρα»

Μάλιστα στάλθηκε στους πολίτες μήνυμα από το 112.  Το μήνυμα λέει στους πολίτες: «Καταφύγετε σε κλειστό κτήριο τώρα. Κλείστε τα παράθυρα και μείνετε μακριά από υαλοπίνακες. Πυρκαγιά σε βιομηχανική εγκατάσταση,κίνδυνος έκρηξης».
Κλείσιμο
112


Κάτοικος περιοχής: Ζούμε τρομακτικές στιγμές

Την δική του μαρτυρία δίνει κάτοικος της περιοχής. Όπως αναφέρει στην περιγραφή του στο protothema.gr. «υπάρχει μεγάλη φωτιά δίπλα από εταιρία στην θέση Φακά από την πάνω πλευρά των διυλιστηρίων. Ζούμε τρομακτικές στιγμές διότι από τις εκρήξεις που σημειώθηκαν ταρακουνήθηκαν τα σπίτια μας σε ακτίνα 5 χιλιομέτρων».

Ο Αλέξανδρος Τσοκάνης, λέει στο protothema.gr «τα έχουμε χαμένα ακούμε συνεχώς τι σειρήνες. Η φωτιά πρέπει να ξεκίνησε μάλλον δίπλα από εταιρία με χημικά, η αστυνομία δεν μας άφησε να πλησιάσουμε. Εκεί υπάρχουν δεξαμενές με προπάνια και τα σχετικά. Πρέπει να πήραν φωτιά και τα φωτοβολταϊκά αλλά αυτές οι εκρήξεις ήταν μικρές. Η φωτιά δεν ξεκίνησε από την εταιρία επεκτάθηκε προς τα εκεί. Άκουσα να μιλάνε σίγουρα για τραυματίες ίσως και θύματα».
 
Δήμαρχος Ασπροπύργου: Τρέχουμε είμαστε σε κατάσταση alert

Ο δήμαρχος Ασπροπύργου Νίκος Μελετίου, δήλωσε στο protothema.gr: «Τι να σας πω ούτε και εμείς γνωρίζουμε λεπτομέρειες. Τρέχουμε είμαστε σε κατάσταση alert αυτή την ώρα ειδοποιούμε τον κόσμο της περιοχής να προσέχει».

fwtia-asporyprgos


Ειδήσεις σήμερα: 
Συγκλονίζει τον πλανήτη η δολοφονία της Καρολάιν - Η New York Post αναδημοσιεύει το protothema.gr

Γλυκά Νερά: «Παιδιά αφήστε με να πάω στον τάφο της – Δεν γίνεται Μπαμπή, πρέπει να μας ακολουθήσεις τώρα» - Ο διάλογος με τους αστυνομικούς

Καλλιακμάνης: Οι αστυνομικοί είχαν καταλάβει από την πρώτη στιγμή ότι ο σύζυγος είναι ο δολοφόνος
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης