Άκρως επεισοδιακό ήταν το beach partyτο οποίο διοργανώθηκε σε παραλία της Γλυφάδας, αφού εκτός από μουσική και χορό, είχε και... φωτιά σε ομπρέλες και πετροπόλεμο με την Πυροσβεστική.
Όπως μετέδωσε ο ΑΝΤ1 στο πάρτι συμμετείχαν το βράδυ της Κυριακής περισσότερα από 1.500 άτομα και κατά την διάρκειά του, νεαροί έβαλαν φωτιά σε ομπρέλες στην παραλία. Αμέσως ενημερώθηκε η Πυροσβεστικήκαι έσπευσε στο σημείο.
Ωστόσο η προσπάθεια κατάσβεσης ήταν επεισοδιακή αφού οι νεαροί δεν άφησαν τους άνδρες της Πυροσβεστικής να κατασβέσουν την φωτιά, πετώντας τους πέτρες! Αποτέλεσμα, ήταν, το ένα από τα δύο οχήματα της Υπηρεσίας να υποχωρήσει.
Κάποιοι από τους νεαρούς έμειναν μάλιστα στην παραλίαμέχρι το πρωί, διατηρώντας τη φωτιά που είχαν ανάψει και σπάζοντας όσες ομπρέλες είχαν μείνει ακόμα όρθιες.
Αν μπορούσαμε να ανοίξουμε ένα παράθυρο και να κοιτάξουμε τον κόσμο εκεί γύρω στο 2050, το πιθανότερο είναι ότι δεν θα βλέπαμε έναν πλανήτη αγνώριστο, αλλά έναν κόσμο που θα έχει αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί.
Πώς μπορεί μια επίσκεψη σε ένα μουσείο, ένα πείραμα ή μια πρώτη γνωριμία με την φύση να αλλάξει τον τρόπο που ένα παιδί βλέπει τον κόσμο; Περισσότερα από εννέα χρόνια, το πρόγραμμα «Οι Μικροί Ήρωες Μαθαίνουν» της Stoiximan δίνει σε παιδιά από όλη την Ελλάδα την ευκαιρία να διευρύνουν βιωματικά τους ορίζοντες τους.
Δουλειά, οικογένεια, υποχρεώσεις, μάς κάνουν συχνά να μεταθέτουμε τη φροντίδα του εαυτού μας. Η νέα καμπάνια της Εθνικής Ασφαλιστικής μάς θυμίζει γιατί αξίζει να εστιάσουμε ξανά σε εμάς και την υγεία μας