Λαμία: Τον γρονθοκόπησε στη στάση χωρίς λόγο

Λαμία: Τον γρονθοκόπησε στη στάση χωρίς λόγο

Ο νεαρός καθόταν με τη μητέρα του στη στάση και δέχτηκε απρόκλητη επίθεση από έναν άνδρα, που τελικά συνελήφθη από τους αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ

lamia2_2

Επεισόδιο με ξυλοδαρμό σημειώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου στην πλατεία Πάρκου και συγκεκριμενα στη στάση του Αστικού ΚΤΕΛ, που βρίσκεται έξω από την Εθνική Τράπεζα, όπου υπήρχε αρκετός κόσμος που περίμενε στο αστικό.

Αυτόπτες μάρτυρες κατήγγειλαν μιλώντας στο  LamiaReport ότι 40χρονός άνδρας επιτέθηκε σε νεαρό που καθόταν με τη μητέρα του, με μπουνιές απρόκλητα. Σοκαρισμένοι οι άνθρωποι που ήταν στο σημείο φώναζαν στον δράστη να σταματήσει, ενώ χτύπησε και έριξε κάτω και τη μητέρα του νεαρού που προσπαθησε να τον σταματήσει.

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης, οι οποίοι ακινητοποίησαν και συνέλαβαν τον 40χρονό. Ο νεαρός από την επίθεση είχε τραύματα στο πρόσωπο και παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για να μεταφερθεί στα Επείγοντα του νοσοκομείου Λαμίας.

«Δεν έγινε καποιο επεισόδιο μεταξύ τους. Άρχισε να τον χτυπάει χωρίς λόγο. Πάθαμε σοκ όλοι όσοι ήμασταν εδώ. Του φωνάζαμε να σταματήσει, αλλά έδειχνε να μην καταλαβαίνει. Και όταν τον πήραν οι αστυνομικοί έδειχνε σαν να μην είχε καταλάβει τι συνέβη», είπε μια αυτόπτης μάρτυρας.




Ειδήσεις σήμερα:

Αγγελική Κανελλοπούλου: Η κόρη μου δεν είναι μόνο καλή αθλήτρια, είναι καλό παιδί


Πρέβεζα: «Πράσινη παλίρροια» από φύκια κατέκλυσε το λιμάνι - Δείτε φωτογραφίες


Ζητούνται 200 οδηγοί φορτηγών με μισθό 3.500 ευρώ!

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης