Μύκονος: Έρευνα από την ΥΠΑ για την προσγείωση του ελικοπτέρου στην παραλία

Μύκονος: Έρευνα από την ΥΠΑ για την προσγείωση του ελικοπτέρου στην παραλία

Κυρώσεις θα επιβάλει η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας αν διαπιστωθούν παραβάσεις των εγκεκριμένων διαδικασιών στην συγκεκριμένη πτήση - Δεν έκανα σόου, λέει στο protothema ο επιχειρηματίας και χειριστής του ελικοπτέρου Βασίλης Χήτος 

elikoptero-mykonos3_2
Τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έλαβε χώρα το περιστατικό με την προσγείωση ελικοπτέρου το Σάββατο 5 ιουνίου στην παραλία Πάνορμος της Μυκόνου, διερευνά η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας (ΥΠΑ).

Σύμφωνα με ανακοίνωσή της, αν διαπιστωθούν παραβάσεις των εγκεκριμένων διαδικασιών στην συγκεκριμένη πτήση η ΥΠΑ θα επιβάλει τις προβλεπόμενες από το νόμο κυρώσεις.

Υπενθυμίζεται ότι το περασμένο Σάββατο, λουόμενοι στην παραλία Πάνορμος στη Μύκονο  δεν πίστευαν στα μάτια τους όταν είδαν να προσγειώνεται κυριολεκτικά δίπλα τους μέσα σε beach bar, ελικόπτερο επιχειρηματία.

Ο επιχειρηματίας ήταν ο  Βασίλης Χήτος, αντιπρόεδρος της εταιρίας ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ στο εργοστάσιο της οποίας εμφιαλώνεται το φυσικό μεταλλικό νερό «Ζαγόρι».

Δείτε το βίντεο με την προσγείωση του ελικοπτέρου ιδιοκτησίας του Βασίλη Χήτου που πιλοτάριζε ο ίδιος ο Mr Zagori σε παραλία της Μυκόνου:

Βίντεο: Δείτε τον επιχειρηματία να προσγειώνει το ελικόπτερο του μέσα στο beach bar!


Εκτός από τον Βασίλη Χήτο που ήταν ο χειριστής, στο ελικόπτερο επέβαινε και ο εφοπλιστής Βασίλης Μιχαήλ

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, δεν είναι η πρώτη φορά που ο εν λόγω επιχειρηματίας πραγματοποιεί παρόμοια προσγείωση.

Δεν έκανα σόου, λέει στο protothema ο Βασίλης Χήτος 

Ο επιχειρηματίας Βασίλης Χήτος μίλησε στο protothema.gr και έδωσε την δική του εκδοχή για το περιστατικό, υποστηρίζοντας ότι έγινε μια ασφαλής προσγείωση που δεν έθεσε σε κίνδυνο όσους βρίσκονταν εκείνη τη στιγμή στους χώρους του beach bar.

«Δεν είχαμε σκοπό να κάνουμε σόου, ούτε ανάγκη το είχαμε. Μας υπέδειξαν ένα σημείο προσγείωσης, ήμασταν στο σημείο, το είδαμε ότι ήταν καθαρό και όχι επικίνδυνο και έτσι κάναμε την πιο γρήγορη προσέγγιση για να μην δημιουργηθεί το παραμικρό πρόβλημα» ανέφερε ο επιχειρηματίας, ο οποίος δηλώνει ενοχλημένος από την έκταση που έλαβε το θέμα.

pilotos_mykonos
Ο επιχειρηματίας Βασίλης Χήτος με τη σύζυγό του
Κλείσιμο

«Δόθηκε πολύ μεγάλη έκταση στο θέμα, λες και τα προβλήματα όλης της Ελλάδας, είναι τι συμβαίνει στη Μύκονο. Θα μου επιτρέψετε να σας πω ότι διαφωνώ με τον ντόρο που προκλήθηκε. Και να σας πω και κάτι άλλο, δεν είδα να δείχνετε το ανάλογο ενδιαφέρον όταν πετούσα στα βουνά της Ηπείρου και χαροπάλευα για να βρω ορειβάτες που είχαν χαθεί. Με θλίψη καρπώνομαι μια αρνητική δημοσιότητα. Είναι πολύ άδικο αυτό που γίνεται. Δεν έχω δει κάποιο μέσο ενημέρωσης -εσάς για παράδειγμα- να ασχολείται με τις ενέργειες που έχει κάνει ο Χήτος. Με δικά μου έξοδα, έβαζα το κεφάλι μου μέσα για να βρω τους ανθρώπους στις χαράδρες. Έχω αφήσει την οικογένεια μου πίσω για να ψάχνω αγνοούμενους μέσα σε χαράδρες σε σημεία που δεν πήγαινε ούτε η ΕΜΑΚ».


efoplistis_mykonos_elikoptero
Ο εφοπλιστής Βασίλης Μιχαήλ με τη σύζυγό του


Ειδήσεις σήμερα: 

Ζεφύρι: Ομοβροντία πυροβολισμών σε γάμο Ρομά στην επέτειο της δολοφονίας του μικρού Μάριου

Βόλος: Συγκλονίζει ο ντελιβεράς για τον 68χρονο - «Είχα μέρες να μάθω νέα του και ανησύχησα»

Γλυκά Νερά: Σοκάρει η κατάθεση του 32χρονου πιλότου - Τι είπε για τη δραματική νύχτα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης