Αγία Μαρίνα: Σήμερα δικάζονται οι δύο Πακιστανοί για την επίθεση στην 25χρονη

Αγία Μαρίνα: Σήμερα δικάζονται οι δύο Πακιστανοί για την επίθεση στην 25χρονη

Δίωξη άσκησε χθες η εισαγγελία στους δύο νεαρούς - Οι εφιαλτικές στιγμές που έζησε η 25χρονη μέχρι να επιστρέψει ο σύζυγός της και να καταφέρει να τους ξεφύγει 

IMG_6084
Στο Τριμελές Αυτόφωρο Πλημμελειοδικείο Αθηνών θα οδηγηθούν σήμερα οι δύο Πακιστανοί, στους οποίους χθες η εισαγγελία άσκησε δίωξη για το αδίκημα της απλής συνέργειας σε παραβίαση προσωπικών δεδομένων, για την υπόθεση της σεξουαλικής επίθεσης σε βάρος 25χρονης γυναίκας στο πάρκινγκ της παραλίας της Αγίας Μαρίνας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το θύμα φέρεται να κατέθεσε στους αστυνομικούς ότι οι δύο άνδρες που συνελήφθηκαν δεν ήταν εκείνοι που της επιτέθηκαν. Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, η κοπέλα ανέφερε στις αστυνομικές αρχές πως και οι δυο συλληφθέντες παρακολουθούσαν και δεν της επιτεθήκαν, ούτε ήταν αυτοί που την βιντεοσκόπησαν.

Στην κατάθεσή της, η 25χρονη, σύμφωνα με την ΕΡΤ, ανέφερε: «Με περικύκλωσαν στο πάρκινγκ της παραλίας. Ο σύζυγός μου έλειψε για λίγα λεπτά γιατί πήγε μέχρι το περίπτερο να αγοράσει κάτι. Άρχισαν να με πλησιάζουν και να με βιντεοσκοπούν, ενώ ένας έσκισε τη μπλούζα μου με σκοπό να φανεί το στήθος μου. Οι υπόλοιποι με χλεύαζαν στη μητρική τους γλώσσα, χωρίς να καταλαβαίνω τι λένε».


Υπενθυμίζεται ότι νωρίς το απόγευμα της Κυριακής, η 25χρονη βρισκόταν μαζί με τον σύζυγό της στην παραλία, όταν και απόφασισαν να φύγουν. Εκείνη πήγε προς το ΙΧ τους που ήταν σταθμευμένο στο πάρκινγκ της πλαζ, ενώ ο σύζυγός της πήγε να πάρει κάτι από το περίπτερο. Όταν, λοιπόν, η γυναίκα έφτασε στο πάρκινγκ, έξι Πακιστανοί την περικύκλωσαν και επιχείρησαν να τη βιάσουν, τραβώντας μαλιστα με κινητό, το σκηνικό της φρίκης και αναμεταδίδοντάς το σε live streaming που διοχέτευαν σε άγνωστη σελίδα! Η κοπέλα με σκισμένα ρούχα έβαλε τις φωνές και κατάφερε τελευταία στιγμή να γλιτώσει απο τα νύχια των αρπακτικών, κατήγγειλε το περιστατικό στο Α.Τ. Κορωπίου και μιαμιση ώρα αργότερα εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν οι δυο Πακιστανοί εργάτες γης ηλικίας 36 και 20 ετών που μάλιστα ήταν παράνομα στη χώρα, καθώς στερούνται ταξιδιωτικών εγγράφων, ενώ αναζητούνται άλλοι τέσσερεις ομοεθνείς τους, μέλη της ίδιας ομάδας που έστησαν την κτηνωδία σε βάρος της 25χρονης κοπέλας απο το Αιγάλεω. 

Ειδήσεις σήμερα: 

Δολοφονία στην Αγία Βαρβάρα: Σήμερα στον ανακριτή ο 75χρονος συζυγοκτόνος – «Απέναντί μου ήταν πολύ αχάριστη»

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης σε ισχύ: Δείτε σε ποιες περιοχές τα φαινόμενα θα είναι έντονα

Τι ισχύει εάν ένας εμβολιασμένος έρθει σε επαφή με κρούσμα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης