Επεισόδιο με οπαδική χροιά σημειώθηκε λίγο μετά τις 21:00 στη συμβολή των οδών Αναξιμάνδρου και Πλαστήρα, στην ανατολική Θεσσαλονίκη.
Περίπου τριάντα άτομα επιτέθηκαν σε παρέα νεαρών που καθόταν σε καφετέρια. Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr, oι δράστες της επίθεσης κρατούσαν ρόπαλα.
Κάποιοι από αυτούς κρατούσαν κράνη. Η παρέα προσπάθησε να αμυνθεί πετώντας καρέκλες.
Ένα άτομο τραυματίστηκε στο κεφάλι. Αυτόπτες μάρτυρες δήλωσαν στους αστυνομικούς ότι οι δράστες ήθελαν να επιτεθούν σε συγκεκριμένο άτομο της παρέας που καθόταν στην καφετέρια.
Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους πραγματοποιούν προανάκριση για το συμβάν.
Η Motor Oil, μέσα από την πρωτοβουλία «Φροντίζω τον Αθλητισμό», επενδύει συστηματικά στον ελληνικό αθλητισμό, δίνοντας έμφαση στη νέα γενιά και στις ίσες ευκαιρίες