Μύκονος: Γάμος «Covid-free» και χορός με... ακουστικά στον Πάνορμο!

Μύκονος: Γάμος «Covid-free» και χορός με... ακουστικά στον Πάνορμο!

Διακόσιοι Ισραηλινοί, πλήρως εμβολιασμένοι, χόρευαν δίχως αύριο, φορώντας όλοι ακουστικά στο «Principote», εξαιτίας της απαγόρευσης που ισχύει για την μουσική σε beach club, bar και εστιατόρια

israel-akoustika
Την περασμένη Πέμπτη το βράδυ, το θέαμα που αντίκριζε κάποιος, περνώντας την είσοδο του «Principote» στον Πάνορμο της Μυκόνου, ήταν σίγουρα αλλόκοτο. Γύρω στα 200 άτομα χοροπηδούσαν και φώναζαν, χωρίς να ακούγεται η πραμικρή μουσική στο μαγαζί, εικόνα που που σίγουρα ξένιζε στα μάτια.

Μόνο αν πλησίαζε κοντά κάποιος, καταλάβαινε ότι όλοι αυτοί οι άνθρωποι χοροπηδούσαν και λικνίζονταν, επειδή άκουγαν μουσική με ακουστικά στα αυτιά τους!

Αυτό τον πρωτότυπο τρόπο βρήκε ένα ζευγάρι από το Ισραήλ που παντρεύτηκε στη Μύκονο με 200 καλεσμένους στο γαμήλιο πάρτι που ακολούθησε στον Πάνορμο. Έχοντας προγραμματίσει την πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής τους πριν από μήνες, ήλπιζαν ότι θα μπορούσαν να γλεντήσουν στο νησί των ανέμων μαζί με τους φίλους τους.

Μύκονος: Γάμος Covid Free και χορός με ακουστικά στον Πάνορμο (1)


Κλείσιμο



Να σημειωθεί ότι όλοι, ζευγάρι και καλεσμένοι, ήταν πλήρως εμβολιασμένοι και ήρθαν από το Ισραήλ με το απαραίτητο πιστοποιητικό, αλλά δεν υπολόγισαν την απαγόρευση της μουσικής που εξακολουθεί να ισχύει στη χώρα μας.

Η λύση βρέθηκε με σετ ακουστικών που τους προμήθευσε τo Principote, στα οποία άκουγαν το πρόγραμμα του dj που επιστρατεύθηκε για την βραδιά.

Το κέφι δεν άργησε να ανάψει και ο χώρος γέμισε από καλεσμένους που χόρευαν και φώναζαν, έχοντας τη μουσική στα αυτιά τους από τα ακουστικά. Παράγων, που δεν στάθηκε ικανός να μειώσει το τρελό κέφι των Ισραηλινών, που τα έδωσαν όλα, χορεύοντας μέσα στη σιωπή, η οποία έσπαγε από τις φωνές τους, μέχρι τις μικρές ώρες.

Ειδήσεις σήμερα: 

Προνόμια για τους εμβολιασμένους: Όλα τα σενάρια που είναι στο τραπέζι και τα επόμενα βήματα χαλάρωσης

Λάκης Λαζόπουλος: Η ιστορία με το κότερο και τα ναρκωτικά στοίχισε στην Τασούλα

Nέες αντικειμενικές: Αυξήσεις τριών ταχυτήτων, αλλά και μειώσεις έως 50% - Στον Λαιμό Βουλιαγμένης η μεγαλύτερη τιμή
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης