Διεκόπη για την Παρασκευή η δίκη του 45χρονου που πέρσι τον Ιούλιο επιτέθηκε με τσεκούρι σε υπαλλήλουςστη ΔΟΥ Κοζάνης.
Το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Φλώρινας, ενώπιον του οποίου ήταν προγραμματισμένο να ξεκινήσει η δίκη, διέκοψε τη διαδικασία για να ορίσει συνήγορο στον κατηγορούμενο.
Η μεταγωγή του στα δικαστήρια της Φλώρινας έγινε κάτω από ισχυρά αστυνομικά μέτρα και εν μέσω έντονων αποδοκιμασιών.
Οπλισμένος με το τσεκούρι, ο 45χρονος κατηγορείται, σύμφωνα με τη δικογραφία, ότι τραυμάτισε τέσσερις εφοριακούς υπαλλήλους, ο ένας από τους οποίους έχασε τη ζωή του, έπειτα από νοσηλεία έξι μηνών, ενώ μία υπάλληλος έχασε το μάτι της και οι άλλες δύο τραυματίστηκαν ελαφρύτερα.
Σε μια νέα στρατηγική κίνηση που διευρύνει την παραγωγική της βάση και ενισχύει την παρουσία της στους τομείς της στεγανοποίησης και των έργων υποδομής, η ISOMAT εντάσσει στον Όμιλο το καταξιωμένο ελληνικό brand ESHA, μέσω της νεοσύστατης θυγατρικής ISOMAT BITUMEN.
Η Toyota εξελίσσεται εδώ και 6 δεκαετίες μαζί με την ελληνική αγορά και τις ανάγκες των οδηγών, διαμορφώνοντας παράλληλα τη δική της πρόταση για το μέλλον της βιώσιμης αυτοκίνησης.
Πώς η AI αλλάζει τον τρόπο με τον οποίο οι μαθητές μελετούν και προετοιμάζονται για τις εξετάσεις, με τον εκπαιδευτικό να παραμένει ο καθοριστικός παράγοντας της μαθησιακής εμπειρίας