Ορεινή Ναυπακτία: Πυροβόλησε τον φίλο του επειδή σκότωσε τη γάτα του!

Ορεινή Ναυπακτία: Πυροβόλησε τον φίλο του επειδή σκότωσε τη γάτα του!

Τα σκάγια βρήκαν τον 70χρονο στον θώρακα και διακομίστηκε με ασθενοφόρο σε νοσοκομείο της Πάτρας

KARAMPINA
Ως πριν από μία εβδομάδα, ήταν φίλοι και τα έπιναν μαζί στο καφενείο του χωριού Ελευθέριανη της Ορεινής Ναυπακτίας. Όμως, ο 60χρονος δεν συγχώρησε ποτέ τον 70χρονο συγχωριανό του που σκότωσε με το αυτοκίνητό του το γατάκι του, επειδή τον ενοχλούσε το νιαούρισμά του!

Το βράδυ του Σαββάτου, ο 60χρονος έγινε στουπί στο μεθύσι, πήρε το κυνηγετικό του όπλο και πήγε στο σπίτι του ηλικιωμένου. Τον κάλεσε να βγει και μόλις τον είδε τον πυροβόλησε εν ψυχρώ! Τα σκάγια βρήκαν τον 70χρονο στον θώρακα και διακομίστηκε με ασθενοφόρο σε νοσοκομείο της Πάτρας, όπου νοσηλεύεται έχοντας διαφύγει τον κίνδυνο.

Παρ’ όλο που ήταν υπερβολικά μεθυσμένος, ο δράστης διέφυγε σε μια κοντινή δασική περιοχή και ξεκίνησε επιχείρηση για τον εντοπισμό του από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος. Αργά το βράδυ, οι αστυνομικοί τον εντόπισαν και τον συνέλαβαν έχοντας μαζί του το κυνηγετικό όπλο και τρία φυσίγγια, ενώ ο κάλυκας από τον πυροβολισμό κατά του 70χρονου βρέθηκε πεταμένος σε ένα κοντινό αρδευτικό αυλάκι.

Ο 60χρονος οδηγήθηκε την Κυριακή στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Μεσολογγίου ο οποίος του άσκησε δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας και παράβαση του νόμου για τα όπλα. Στον δικαστικό λειτουργό που διέταξε την κράτησή του ώσπου να απολογηθεί στον ανακριτή, δήλωσε ότι μετάνιωσε που λίγο έλειψε να σκοτώσει τον φίλο του και απέδωσε την πράξη του στο μεθύσι και την θλίψη του για τον θάνατο της γάτας του!

Ειδήσεις σήμερα: 

Εφραίμ: Σε κρίσιμη κατάσταση στον Ευαγγελισμό ο ηγούμενος της Μονής Βατοπεδίου

Καιρός: Ειδικοί του meteo εξηγούν γιατί θα υπάρξουν χαλαζοπτώσεις τέτοια εποχή 

Οι νέες οδηγίες του CDC για όσους έχουν εμβολιαστεί και έρθουν σε επαφή με κρούσμα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης