Πρόεδρος Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων: Ανέλπιστο , μεγάλο τουριστικό ρεύμα από τις ΗΠΑ
Μεγάλη αύξηση των απευθείας πτήσεων από τις ΗΠΑ- «Υπάρχει πρόβλημα με τη Βρετάνια και θα πρέπει το κράτος να διαχωρίσει τις περιοχές που έχουν αυξημένα ποσοστά κρουσμάτων, ώστε να μην καθυστερήσουν οι αφίξεις Βρετανών τουριστών», τόνισε ο Γιάννης Ρέτσος
Για μεγάλο και ανέλπιστο τουριστικό ρεύμα από την Αμερική προς τη χώρα μας, έκανε λόγο ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων Γιάννης Ρέτσος μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ 100,3. Όπως είπε παρατηρείται έκρηξη πτήσεων από πόλεις των Ηνωμένων Πολιτειών, κάτι που δεν είχε συμβεί ούτε το 2019.
Αντίθετα εξήγησε ότι υπάρχει πρόβλημα με τη Βρετάνια και θα πρέπει το ελληνικό κράτος να διαχωρίσει τις περιοχές που έχουν αυξημένα ποσοστά κρουσμάτων και να ενημερώσει τις βρετανικές αρχές για να μην καθυστερήσουν οι αφίξεις Βρετανών τουριστών προς την Ελλάδα.
Οι δύο αυτές διακρίσεις αποτελούν μια σημαντική αναγνώριση της στρατηγικής πορείας του Ομίλου B&F, ο οποίος συνεχίζει να επενδύει με συνέπεια στην καινοτομία, στην ποιότητα, στη δημιουργικότητα και στη διαρκή εξέλιξη
Από τους ασπροπίνακες, στα μαθητικά lockers και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αιθουσών διδασκαλίας: Tο πρόσωπο της εκπαίδευσης αλλάζει και μία ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί.
Στους μήνες που απουσίασε από τη δουλειά της λόγω άδειας μητρότητας, η Κατερίνα Πετράκη παρακολούθησε από απόσταση μια αλλαγή που εξελισσόταν με ταχύτητα. Η Τεχνητή Νοημοσύνη άρχιζε να περνά από τη θεωρία στην πράξη, αποκτώντας θέση στην καθημερινότητα ολοένα και περισσότερων επαγγελμάτων. Αυτό που μέχρι πρότινος έμοιαζε με μια τεχνολογία του μέλλοντος, γινόταν σταδιακά μέρος του παρόντος.