Τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης παρήγγειλε η εισαγγελέας ποινικής δίωξης για τον 56χρονο ο οποίος κατηγορείται για το περιστατικό με την 16χρονη, στις Συκιές Θεσσαλονίκης.
Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι ο 56χρονος είχε επιχειρήσει να αποπλανήσει δύο 20χρονες στην ευρύτερη περιοχή των Πεύκων. Για το δεύτερο περιστατικό σχηματίστηκε ξεχωριστή δικογραφία και, με εισαγγελική παραγγελία, θα πραγματοποιηθει έρευνα από την αστυνομία.
Σ’ αυτό το πλαίσιο ο 56χρονος αναμένεται να κληθεί να καταθέσει ως ύποπτος.
Μια διαφορετική Ημέρα Υιοθεσίας και Ενημέρωσης για την Υπεύθυνη Κηδεμονία Ζώων Συντροφιάς (και ειδικά εκείνων που έχουν διασωθεί από τις καλοκαιρινές πυρκαγιές) πραγματοποιείται το Σάββατο 3 Οκτωβρίου, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ζώων.
Μεγαλώνοντας, συνηθίζουμε να μετράμε τις επιτυχίες. Τον πρώτο καλό βαθμό. Το πρώτο μετάλλιο. Το πρώτο γκολ. Την πρώτη φορά που ένα παιδί κάνει ποδήλατο χωρίς βοηθητικές ρόδες.