Θάνατος του Γάλλου χορευτή στον Πειραιά: Στην Ελλάδα η οικογένειά του, μιλά για δολοφονία

Θάνατος του Γάλλου χορευτή στον Πειραιά: Στην Ελλάδα η οικογένειά του, μιλά για δολοφονία

Τι λέει στο protothema.gr ο ιδιωτικός ερευνητής Γιώργος Τσούκαλης- Δεν εντόπισε κακώσεις στον σκελετό ο ιατροδικαστής

dancer

Στην Ελλάδα βρέθηκαν σήμερα ο πατέρας, η μητέρα, τα αδέρφια και ο γαμπρός του Γάλλου χορευτή  Τζόις – Τίμοθι Ράντοτσικ ο οποιος είχε εξαφανιστεί στην περιοχή του Πειραιά από τις 21 Αυγούστου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του πριν από λίγες ημέρες.  Ο άτυχος άνδρας είχε έρθει στην Ελλάδα από τη Γαλλία τον Ιούλιο του 2020 και έμενε σε ξενοδοχείο. Ο σκελετός που εντοπίστηκε πριν από λίγες εβδομάδες στα ερείπια της πρώην Έπαυλης Μαυρομιχάλη στον Πειραιά ανήκει στον Γάλλο αγνοούμενο, όπως προέκυψε από τα αποτελέσματα του DNA.

Οι συγγενείς του ταξίδεψαν στην Ελλάδα για να ενημερωθούν σχετικά με την πρόοδο της έρευνας για τις συνθήκες θανάτου του . Επί δύο ώρες η οικογένεια του άτυχου άνδρα συνομίλησε με τον ιδιωτικό ερευνητή, Γιώργο Τσούκαλη, από τον οποίο ζήτησαν να μάθουν την αλήθεια. «Θέλω να μάθω την αλήθεια. Ποιος σκότωσε το παιδί μου», είπε η μητέρα του.  Ο κ. Τσούκαλης, μιλώντας στο protothema.gr, ανέφερε πως θεωρεί σχεδόν βέβαιο πως «ο θάνατος του Τζόις πρόκειται για εγκληματική ενέργεια!» Όπως τόνισε ο γνωστός ιδιωτικός ερευνητής, η πορεία των ερευνών συνεχίζεται με ενδελεχή εξέταση όλων των στοιχείων και των ευρημάτων. «Η σορός «ταπωμένη» στην υδατοδεξαμενή,  το οποίο σημαίνει ότι κάποιος την τοποθέτησε εκεί. Προσωπική μου άποψη , αν και είναι ακόμα νωρίς, είναι ότι πρόκειται για εγκληματική ενέργεια!», μας είπε ο κ. Τσούκαλης.

mother
Ο ιδιωτικός ερευνητής Γιώργος Τσούκαλης με την μητέρα του Τζόις – Τίμοθι Ράντοτσικ


Το μακάβριο θέαμα με τον σκελετό του χορευτή που αγνοούνταν εδώ και εννέα μήνες είδε πρώτα μια ομάδα παιδιών που έπαιζε την Παρασκευή 7 Μαΐου. Τα παιδιά ειδοποίησαν αμέσως τους γείτονες, που κάλεσαν την Αστυνομία και την Πυροσβεστική. Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή Ηλία Μπογιόκα δεν εντοπίστηκαν κακώσεις ενώ εξαιτίας του ότι δεν βρέθηκαν στον σκελετό ιστοί , είναι αδύνατο να πραγματοποιηθούν ιστολογικές και τοξικολογικές εξετάσεις. 

 «Η οικογένεια του θανόντος είναι συγκλονισμένη. Εφόσον δεν είχε δώσει κανένα σημείο ζωής επί 9 μήνες, είχαν σκεφτεί το ενδεχόμενο του να μη βρίσκεται πλέον στη ζωή, αλλά αυτή είναι μια σκέψη που όταν καθίσταται γεγονός, κανένας γονιός δεν είναι σε θέση να διαχειριστεί. Οι έρευνες συνεχίζονται προκειμένου να εξακριβωθεί αν πρόκειται για ατύχημα ή για ανθρωποκτονία. Οι συνθήκες του θανάτου του είναι αδιευκρίνιστες, ωστόσο από εκεί που δεν υπήρχε το παραμικρό στοιχείο, στα χέρια των ειδικών βρίσκεται ο σκελετός του άτυχου νέου. Το σημείο που βρέθηκε επίσης μπορεί να φέρει στην επιφάνεια άλλα στοιχεία που θα συμβάλλουν σημαντικά στην εξιχνίαση της υπόθεσης», δήλωσε πριν από λίγες ημέρες στο protothema.gr ο δικηγόρος της οικογένειας Χαράλαμπος Τσιανάκας.


Ειδήσεις σήμερα:

Εκλογές στην Κύπρο: Άντεξε το κυβερνών κόμμα - Απώλειες για την αντιπολίτευση

Ανοίγουν σήμερα ανώτερες δραματικές σχολές και σχολές χορού - Το υγειονομικό πρωτόκολλο

Έντυπο Ε9: Τέλος χρόνου για αρχικές δηλώσεις και διορθώσεις χωρίς πρόστιμο


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης