Η παρατηρητικότητα των αστυνομικών της Ασφάλειας Ηγουμενίτσας που είχαν στήσει μπλόκο στην Σαγιάδα Θεσπρωτίας, έβαλε τέλος στα σχέδια δυο Αλβανών οι οποίοι σκόπευαν να μεταφέρουν στην πατρίδα τους ένα αυτοκίνητο που είχαν κλέψει από την Αττική και του είχαν «φορέσει» πλαστές πινακίδες κυκλοφορίας!
Οι αστυνομικοί εντόπισαν αργά το απόγευμα της Πέμπτης το ύποπτο όχημα που έφερε πινακίδες κυκλοφορίας της Γερμανίας και το ακινητοποίησαν για να κάνουν έλεγχο. Όμως, είδαν έκπληκτοι τον οδηγό να το βάζει στα πόδια και τον ακινητοποίησαν αμέσως. Κατά την διάρκεια της έρευνας που ακολούθησε, διαπιστώθηκε ότι το αυτοκίνητο είχε κλαπεί στις 28 Απριλίου από την Πεύκη και ότι οι πινακίδες ήταν πλαστές.
Ο οδηγός, ο οποίος βρίσκεται παράνομα στην Ελλάδα, θα μετέφερε μαζί με έναν ακόμη συνεργό του που έχει ταυτοποιηθεί και αναζητείται. Θα μετέφεραν το κλεμμένο αυτοκίνητο στην Αλβανία για να πωληθεί μόλις 200 ευρώ!
Το αυτοκίνητο θα αποδοθεί στον ιδιοκτήτη του, ενώ κατασχέθηκαν οι πλαστές πινακίδες και μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης που βρέθηκε στην κατοχή του δράστη, ο οποίος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας. Η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη για να συλληφθεί ο συνεργός του και να εξακριβωθεί ποιος τους ανέθεσε τη μεταφορά του κλεμμένου οχήματος.
Το ερευνητικό πρόγραμμα του UNIC Athens μετατρέπει το campus του Ελληνικού σε ένα ζωντανό πεδίο έρευνας, όπου Τεχνητή Νοημοσύνη, Βιοτεχνολογία και βιολογικά δεδομένα συναντώνται, ανοίγοντας νέους δρόμους για την υγεία, την ευημερία και φυσικά, την επιστήμη.
Με την ασυναγώνιστη εμπειρία της, η Avis έχει καταφέρει να δημιουργήσει ένα ολοκληρωμένο ψηφιακό οικοσύστημα που καθιστά το leasing μια πανεύκολη, ταχύτατη και απολαυστική εμπειρία που δίνει στους οδηγούς ολοένα περισσότερα.