Ηγουμενίτσα: Θα μετέφεραν στην Αλβανία κλεμμένο αυτοκίνητο, αλλά τους «τσάκωσαν»

Ηγουμενίτσα: Θα μετέφεραν στην Αλβανία κλεμμένο αυτοκίνητο, αλλά τους «τσάκωσαν»

Είχαν κάνει συμφωνία να το πουλήσουν έναντι του ποσού των 200 ευρώ!

klemmeno-IX__1_
Η παρατηρητικότητα των αστυνομικών της Ασφάλειας Ηγουμενίτσας που είχαν στήσει μπλόκο στην Σαγιάδα Θεσπρωτίας, έβαλε τέλος στα σχέδια δυο Αλβανών οι οποίοι σκόπευαν να μεταφέρουν στην πατρίδα τους ένα αυτοκίνητο που είχαν κλέψει από την Αττική και του είχαν «φορέσει» πλαστές πινακίδες κυκλοφορίας!

Οι αστυνομικοί εντόπισαν αργά το απόγευμα της Πέμπτης το ύποπτο όχημα που έφερε πινακίδες κυκλοφορίας της Γερμανίας και το ακινητοποίησαν για να κάνουν έλεγχο. Όμως, είδαν έκπληκτοι τον οδηγό να το βάζει στα πόδια και τον ακινητοποίησαν αμέσως. Κατά την διάρκεια της έρευνας που ακολούθησε, διαπιστώθηκε ότι το αυτοκίνητο είχε κλαπεί στις 28 Απριλίου από την Πεύκη και ότι οι πινακίδες ήταν πλαστές.

Ο οδηγός, ο οποίος βρίσκεται παράνομα στην Ελλάδα, θα μετέφερε μαζί με έναν ακόμη συνεργό του που έχει ταυτοποιηθεί και αναζητείται. Θα μετέφεραν το κλεμμένο αυτοκίνητο στην Αλβανία για να πωληθεί  μόλις 200 ευρώ!

Το αυτοκίνητο θα αποδοθεί στον ιδιοκτήτη του, ενώ κατασχέθηκαν οι πλαστές πινακίδες και μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης που βρέθηκε στην κατοχή του δράστη, ο οποίος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας. Η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη για να συλληφθεί ο συνεργός του και να εξακριβωθεί ποιος τους ανέθεσε τη μεταφορά του κλεμμένου οχήματος.

Ειδήσεις σήμερα 

Τραγωδία στα Χανιά: Ψάχνουν το κινητό και τη ζακέτα της Ιωάννας

«Ελευθερία» με πρόσβαση στον εμβολιασμό για όλο τον ενήλικο πληθυσμό της χώρας - Αναλυτικά οι ηλικίες και τα εμβόλια

Δολοφονία Σολωμού: Πώς χάθηκε μια ζωή «με ένα νεύμα»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης