Άργος: Έκλεψαν αυτοκίνητο και διέρρηξαν τέσσερα μαγαζιά

Άργος: Έκλεψαν αυτοκίνητο και διέρρηξαν τέσσερα μαγαζιά

Βρέθηκαν τα αποτυπώματά τους, ταυτοποιήθηκαν και συνελήφθησαν - Διέρρηξε εκκλησία στο Άργος

klopi_autokinitou-12
Δύο 29χρονοι Έλληνες ταυτοποιήθηκαν από την έρευνα των αστυνομικών της Ασφάλειας Άργους-Μυκηνών για την συμμετοχή τους σε πέντε κλοπές που είχαν γίνει στο Άργος τις πρώτες πρωινές ώρες της περασμένης Κυριακής, ενώ αναζητούνται και άγνωστοι μέχρι στιγμής συνεργοί τους.

Όλα ξεκίνησαν όταν οι δράστες έκλεψαν ένα αυτοκίνητο και το χρησιμοποίησαν για να μετακινηθούν στις γειτονιές της πόλης, όπου διέρρηξαν τέσσερα καταστήματα. Από αυτά, άρπαξαν μια ολόκληρη ταμειακή μηχανή και τα συρτάρια των υπολοίπων που περιείχαν μετρητά συνολικού ύψους 1.300 ευρώ.

Στο κλεμμένο αυτοκίνητο, που βρέθηκε και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του, βρέθηκαν αποτυπώματα των δυο 29χρονων οι οποίοι εντοπίστηκαν και στην κατοχή τους κατασχέθηκε μέρος από τα χρήματα που είχαν αρπάξει. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου, ενώ η έρευνα συνεχίζεται για την ταυτοποίηση των συνεργών τους και την εξιχνίαση και άλλων κλοπών που ενδέχεται να έχουν διαπράξει.

Βρήκαν τον ιερόσυλο που διέρρηξε ναό στο Άργος

Στο μεταξύ, η έρευνα της Ασφάλειας Άργους -Μυκηνών οδήγησε και στην εξιχνίαση της διάρρηξης που είχε γίνει την περασμένη Τετάρτη στην εκκλησία μιας τοπικής κοινότητας του ομώνυμου Δήμου. Ως δράστης ταυτοποιήθηκε ένας 42χρονος Έλληνας που είχε αδειάσει το παγκάρι και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή, η οποία υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου.

Ειδήσεις σήμερα: 

Φωτιά σε Κορινθία - Μέγαρα: Ύφεση στο πύρινο μέτωπο - Μάχη με τις αναζωπυρώσεις

Μεσανατολικό: Η εκεχειρία αντέχει σε Γάζα και Ισραήλ - Συνεχίζονται οι διπλωματικές προσπάθειες

Τουρκία: Απέλυσαν δημοσιογράφο του Anadolu - Η ερώτηση που «ενόχλησε»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης