Φωτογραφίες: «Ξεχύθηκαν» στις παραλίες και στην Ερμού οι Αθηναίοι

Φωτογραφίες: «Ξεχύθηκαν» στις παραλίες και στην Ερμού οι Αθηναίοι

Με σύμμαχο την υψηλή θερμοκρασία οι Αθηναίοι γέμισαν τις παραλίες αν και αρκετοί «ψήφισαν» Ερμού για ψώνια

ermoy-paralies-mesa_2
Η θερμοκρασία ανέβηκε, οι άνεμοι των προηγούμενων ημερών κόπασαν και με «σύμμαχό» τους τον καλό καιρό, οι Αθηναίοι ξεχύθηκαν στις παραλίες της πρωτεύουσας, αν και δεν ήταν λίγοι αυτοί που επέλεξαν την Ερμού για τη βόλτα του Σαββάτου συνδυάζοντάς τη και με μερικά ψώνια

Ο φωτογραφικός φακός του protothema.gr βρέθηκε στις αθηναϊκές ακτές και αποτύπωσε τις στιγμές χαλάρωσης των πολιτών. Άλλοι έκαναν ηλιοθεραπεία, άλλοι έπαιζαν ρακέτες, ενώ οι πιο τολμηροί δεν δίστασαν να ακολουθήσουν πρόγραμμα γυμναστικής μέσα στο νερό.  

Μετά από τον δύσκολο χειμώνα που περάσαμε και βλέποντας «φως στο τούνελ» της πανδημίας, οι σαββατιάτικες βόλτες και μερικές στιγμές μακριά από την καθημερινότητα, επιβάλλονται

Δείτε φωτογραφίες:

DSC_4551-01
DSC_4651-01
DSC_4599-01
DSC_4610-01
DSC_4571-01
DSC_4618-01
DSC_4658-01
DSC_4643-01
DSC_4622-01


Κλείσιμο
Αντίστοιχο το σκηνικό από κόσμο και στην Ερμού, στο κέντρο της Αθήνας, όπου και εκεί βρέθηκε πλήθος κόσμου απολαμβάνοντας το περπάτημα στον ήλιο και τα ψώνια.

Δείτε φωτογραφίες:
ermou1
ermou2
ermou3
ermou4
ermou5
6
7
8
9
10

Ανοιχτά και την Κυριακή τα καταστήματα

Τη δυνατότητα να λειτουργήσουν έχουν τα καταστήματα την Κυριακή 23 Μαΐου σύμφωνα με την Κοινή Υπουργική Απόφαση (ΚΥΑ) για τα έκτακτα μέτρα προστασίας της δημόσια υγείας από τον κίνδυνο περαιτέρω διασποράς του κορωνοϊού, που ισχύσουν από τις 14 Μαΐου έως και τη Δευτέρα 24 Μαΐου και ώρα 6:00.

Η απόφαση αφορά στα καταστήματα τροφίμων (
σούπερ μάρκετ, μίνι μάρκετ, φούρνοι, κρεοπωλεία, ιχθυοπωλεία , ζαχαροπλαστεία) φαρμακεία, βενζινάδικα καθαριστήρια, pet shop, και καταστήματα καπνικών και ατμιστικών προϊόντων και το ωράριο είναι διευρυμένο από τις 7 μέχρι τις 22:30 με την εξαίρεση την παράδοση delivery που ισχύει μέχρι τη 1 τη νύχτα και τα φαρμακεία και τα πρατήρια που λειτουργούν με βάση τος ειδικές κατά περίπτωση διατάξεις.

Για τα καταστήματα, συμπεριλαμβανομένων των πολυκαταστημάτων (mall), των εκπτωτικών χωριών, των καταστημάτων εντός καταστήματος, τις υπηρεσίες προσωπικής υγιεινής και τα κομμωτήρια, επίσης επιτρέπεται η λειτουργία τους την προσεχή Κυριακή. Το ωράριο είναι διευρυμένο από τις 7 το πρωί μέχρι τις 9 το βράδυ.

Ειδήσεις σήμερα:

Λιγοστεύουν οι ελπίδες για την 44χρονη που υπέστη θρόμβωση μετά τον εμβολιασμό της

Τουρκία: Απέλυσαν δημοσιογράφο του Anadolu - Η ερώτηση που «ενόχλησε»

Εύα Καϊλή: Έγινε για πρώτη φορά μητέρα - Ήδη τριών μηνών το μωράκι της
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης