Με την άφιξη του κρουαζιερόπλοιου«Mein Schiff 5» στο λιμάνι της Σούδας «άνοιξε» για τα Χανιά η περίοδος της κρουαζιέρας. Στο πλοίο επιβαίνουν περίπου 1.000 άτομα, πολλά εκ των οποίων θα πραγματοποιήσουν οργανωμένες εκδρομές σε περιοχές των Χανίων.
Κατά την άφιξη του πλοίου στο λιμάνι καθώς και κατά την παραμονή του εφαρμόζονται αυστηρά υγειονομικά πρωτόκολλα.
Το υπό σημαία Μαλαισίας «Mein Schiff 5», το οποίο θα αποπλεύσει στις 19:00, έχει ναυπηγηθεί το 2016. Η άφιξή του σηματοδοτεί και την επίσημη έναρξη της κρουαζιέρας στα Χανιά, όπου μέχρι και τον Δεκέμβριο, σύμφωνα με τα στοιχεία του Λιμενικού Ταμείου, αναμένονται 80 αφίξεις κρουαζιερόπλοιων.
Τα ηλεκτρικά πατίνια έχουν μπει για τα καλά στην καθημερινότητα των πόλεων. Για πολλούς αποτελούν έναν εύκολο και γρήγορο τρόπο μετακίνησης, ειδικά για μικρές αποστάσεις στο κέντρο ή για τις καθημερινές διαδρομές προς τη δουλειά.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος μας συνδέει καθημερινά με μικρούς παραγωγούς από όλη την Ελλάδα – Πού θα βρούμε γαλακτοκομικά φτιαγμένα με ντόπιο, φρέσκο γάλα και πολλή φροντίδα.