Πάτρα: Για άλλη μια φορά στο νοσοκομείο ο Νίκος Παλαιοκώστας
Ο βαρυποινίτης μεταφέρθηκε και χθες για χορήγηση φαρμακευτικής αγωγής στο Νοσοκομείο και στη συνέχεια επέστρεψε στο Σωφρωνιστικό Κατάστημα Αγίου Στεφάνου
Για μία ακόμη φορά και κάτω από δρακόντεια μέτρα της Αστυνομίας, διακομίστηκε σήμερα το πρωΐ από την Φυλακή Αγίου Στεφάνου στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας στο Ρίο οΝίκος Παλαιοκώστας.
Να σημειωθεί πως και χθες ο βαρυποινίτης μεταφέρθηκε για χορήγηση φαρμακευτικής αγωγής στο Νοσοκομείο και στη συνέχεια επέστρεψε στο Σωφρωνιστικό Κατάστημα, ενώ σήμερα το πρωΐ κρίθηκε πάλι αναγκαία η διακομιδή του λόγω των σοβαρών προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει (καρδιολογικά και υψηλή αρτηριακή πίεση).
Μέχρι στιγμής ο Νίκος Παλαιοκώστας έχει μεταφερθεί στο Νοσοκομείο τουλάχιστον έξι φορές, ενώ κάθε φορά που διακομίζεται απαιτείται να ληφθούν δρακόντεια μέτρα ασφαλείας από την τοπική Αστυνομία.
Οι τελευταίες κουβέντες πριν από τον ύπνο μένουν στο μυαλό των παιδιών περισσότερο απ' όσο φανταζόμαστε. Και ίσως εκεί, μέσα σε λίγα λεπτά σιωπής, να ξεκινά η πιο σημαντική προπόνηση για την επόμενη μέρα.
Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τι θα φέρει το μέλλον, μπορούμε όμως να είμαστε όσο γίνεται πιο ενημερωμένοι και προετοιμασμένοι με έναν απλό προληπτικό έλεγχο που θα μας δώσει πολύτιμες απαντήσεις για τη γονιμότητά μας.