Μόλις το 0,1% των σχολικών μονάδων έχει αναστείλει τη λειτουργία λόγω κρουσμάτων κορωνοϊού σύμφωνα με την υπουργό Παιδείας Νίκη Κεραμέως η οποία μίλησε νωρίτερα στην ΕΡΤ.
Αύριο μαθητές και εκπαιδευτικοί θα προσέλθουν στα σχολεία με την επίδειξη αρνητικού αποτελέσματος self test. Σε ό, τι αφορά τις πανελλαδικές εξετάσεις το ακριβές πρωτόκολλο που θα ακολουθηθεί, σε περίπτωση ασθένειας μαθητή με κορωνοϊό, θα ανακοινωθεί μετά από σύσκεψη με τους επιδημιολόγους.
Υπενθυμίζεται ότι τα προηγούμενα χρόνια σε περίπτωση ασθένειας είθισται οι υποψήφιοι να εξετάζονται στις επαναληπτικές του Σεπτεμβρίου.
Με αγάπη για την καθαριότητα και τους εργαζομένους στην καθαριότητα, η Sanitas προσφέρει τις απαιτούμενες πρακτικές λύσεις και δείχνει τον τρόπο που μικρές πράξεις φροντίδας γίνονται στάσεις ζωής και αλλάζουν την καθημερινότητα όλων μας.