Πύλος: Χειριστής αετοσανίδας έπεσε και τραυματίστηκε στον όρμο Ναυαρίνου
Mεταφέρεται στο λιμάνι της Πύλου, προκειμένου ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ να τον μεταφέρει στο Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας
Σε εξέλιξη είναι απεγκλωβισμός χειριστή αετοσανίδας, ο οποίος έπεσε και τραυματίστηκε σε βραχονησίδα εντός του όρμου Ναυαρίνου στην Πύλο.
Με τη συνδρομή κλιμακίου της πυροσβεστικής υπηρεσίας ιδιωτικού σκάφους και πλωτού του λιμενικού σώματος, ο τραυματίας μεταφέρεται στο λιμάνι της Πύλου, προκειμένου ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ να τον μεταφέρει στο Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας.
Στο ηφαιστειακό κόσμημα του Αιγαίου, συνεχίστηκε το τριήμερο 29-31 Μαΐου το φετινό (2026) πρόγραμμα Plastic Free Greece, καταγράφοντας μια εντυπωσιακή συγκομιδή απορριμμάτων που ξεπέρασε τα 420 κιλά.
Οι δασικές πυρκαγιές αποτελούν πλέον μια πραγματικότητα που απαιτεί διαφορετική προετοιμασία. Η πρόληψη, η σωστή ενημέρωση και η ασφαλιστική προστασία συνθέτουν σήμερα μια νέα κουλτούρα ανθεκτικότητας.
Με περισσότερες από 15 αναχωρήσεις καθημερινά, ταξιδεύεις γρήγορα και άνετα από τον Πειραιά προς Αίγινα, Αγκίστρι, Πόρο, Ύδρα, Σπέτσες, Ερμιόνη και Πόρτο Χέλι