Μία μικρή αλεπούέκανε την εμφάνισή της το βράδυ της Παρασκευής στην οδό Ρόδων στην Εκάλη. Η αλεπού όπως φαίνεται και στο βίντεο αναζητούσε τροφή. Έτσι λοιπόν έσπευσε να φάει το φαγητό που βρήκε έξω από ένα σπίτι και το οποίο πιθανότατα προοριζόταν για κάποιο αδέσποτο της περιοχής.
Καθηλωτικές εμπειρίες σε έναν εμβληματικό προορισμό που φέρνουν τους ανθρώπους πιο κοντά και επαναπροσδιορίζουν τον τρόπο με τον οποίο βιώνουν την ψυχαγωγία και την απόλαυση, έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τα μέλη της κοινότητας του Ploom*.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς