Πύργος: Ένα χρόνο μετά εξιχνίασαν δύο κλοπές

Πύργος: Ένα χρόνο μετά εξιχνίασαν δύο κλοπές

Μέρος από τα κλοπιμαία βρέθηκε σε μια αποθήκη κοντά στο σπίτι του - Πήγε να διαρρήξει σπίτι στον Τύρναβο, αλλά «βούτηξε» φορτηγό

diarriksi
Μετά από 14 μήνες, ταυτοποιήθηκαν πλήρως τα στοιχεία του δράστη δυο διαρρήξεων που είχαν γίνει στις 25 Φεβρουαρίου του 2020 σε ένα σπίτι και σε ένα αυτοκίνητο στον Πύργο και μέρος από τα κλοπιμαία βρέθηκε σε μια αποθήκη κοντά στο σπίτι του.

Ο Έλληνας δράστης είχε αρπάξει το ποσό των 800 ευρώ, ένα ηλεκτρικό χορτοκοπτικό μηχάνημα, ένα βενζινοκίνητο αλυσοπρίονο, ένα ρολόι, ένα κλειδί τραπεζικής θυρίδας και διάφορα έγγραφα, από τα οποία οι αστυνομικοί βρήκαν το χορτοκοπτικό και το πριόνι, τα οποία αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους. Σε βάρος του δράστη σχηματίστηκε δικογραφία που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηλείας, αλλά δεν συνελήφθη ελλείψει αυτοφώρου.

Δεν βρήκε κάτι στο σπίτι και έκλεψε φορτηγό από άλλο!

Δεν είχε σκοπό να φύγει με άδεια χέρια ένας Έλληνας που διέρρηξε το σπίτι ενός άνδρα σε περιοχή του Τυρνάβου, χωρίς να βρει κάτι να κλέψει, το μεσημέρι της Τρίτης. Έτσι, πήγε σε ένα διπλανό σπίτι και έκλεψε το… Ι.Χ. φορτηγό του ιδιοκτήτη. Το κλεμμένο όχημα την Τετάρτη εγκαταλελειμμένο σε άλλη περιοχή και αποδόθηκε στον κάτοχό του, ωστόσο τα αποτυπώματα που βρέθηκαν πάνω του οδήγησαν στην ταυτοποίηση του δράστη και την σύλληψή του από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος, οι οποίοι τον οδήγησαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λάρισας.

Ειδήσεις σήμερα: 

Άνοιγμα Πολιτισμού: Τι θα αποφασίσουν σήμερα οι λοιμωξιολόγοι για συναυλίες, θέατρα και μουσεία

Αναστολές Μαΐου: Ποιοι κλάδοι μένουν εκτός και για ποιους ισχύουν αυστηρά κριτήρια -Δείτε τους νέους ΚΑΔ

Lockdown: Οδηγός άρσης των μέτρων – Οι ημερομηνίες για παραλίες, σχολεία και Πολιτισμό
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης