Το άνοιγμα των οργανωμένων παραλιών στις 15 Μαΐου, μαζί με τον τουρισμό, προανήγγειλε ο γενικός γραμματέας Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή, Παναγιώτης Σταμπουλίδης μιλώντας στην ΕΡΤ.
Σχετικά με τη μουσική που δεν θα υπάρχει στα μαγαζιά, ο κ. Σταμπουλίδης τόνισε πως οι ειδικοί πιστεύουν πως όταν υπάρχει μουσική αναγκάζεται ο κόσμος να αυξάνει την ένταση της φωνής του κι άλλα να εκτοξεύει περισσότερα σταγονίδια.
«Δεν είναι μόνο η μουσική, πλέον έχουμε ισχυρή σύσταση να χρησιμοποιούμε τη μάσκα όταν δεν καταναλώνουμε ποτά και φαγητό. Όσο περνά ο καιρός και εφόσον τηρεί ο κόσμος όλα τα μέτρα, το μέτρο σχετικά με τη μουσική θα επανεκτιμηθεί», τόνισε.
Ο Γ.Γ. Εμπορίου και Προστασίας του Καταναλωτή ανέφερε πως από τις 14 Μαΐου και μετά «θα κάνουμε κι άλλα βήματα, εφόσον τα μέτρα δεν είναι επιθετικά προς την πανδημία».
Σχετικά με τις καφετέριες σε εμπορικά κέντρα, ο Γενικός Γραμματέας Εμπορίου,κ. Σταμπουλίδης, ανέφερε πως αυτά τα καταστήματα θα λειτουργήσουν μόνο με take away.
Σε μια νέα στρατηγική κίνηση που διευρύνει την παραγωγική της βάση και ενισχύει την παρουσία της στους τομείς της στεγανοποίησης και των έργων υποδομής, η ISOMAT εντάσσει στον Όμιλο το καταξιωμένο ελληνικό brand ESHA, μέσω της νεοσύστατης θυγατρικής ISOMAT BITUMEN.
Η Toyota εξελίσσεται εδώ και 6 δεκαετίες μαζί με την ελληνική αγορά και τις ανάγκες των οδηγών, διαμορφώνοντας παράλληλα τη δική της πρόταση για το μέλλον της βιώσιμης αυτοκίνησης.
Πώς η AI αλλάζει τον τρόπο με τον οποίο οι μαθητές μελετούν και προετοιμάζονται για τις εξετάσεις, με τον εκπαιδευτικό να παραμένει ο καθοριστικός παράγοντας της μαθησιακής εμπειρίας