Το άνοιγμα των οργανωμένων παραλιών στις 15 Μαΐου, μαζί με τον τουρισμό, προανήγγειλε ο γενικός γραμματέας Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή, Παναγιώτης Σταμπουλίδης μιλώντας στην ΕΡΤ.
Σχετικά με τη μουσική που δεν θα υπάρχει στα μαγαζιά, ο κ. Σταμπουλίδης τόνισε πως οι ειδικοί πιστεύουν πως όταν υπάρχει μουσική αναγκάζεται ο κόσμος να αυξάνει την ένταση της φωνής του κι άλλα να εκτοξεύει περισσότερα σταγονίδια.
«Δεν είναι μόνο η μουσική, πλέον έχουμε ισχυρή σύσταση να χρησιμοποιούμε τη μάσκα όταν δεν καταναλώνουμε ποτά και φαγητό. Όσο περνά ο καιρός και εφόσον τηρεί ο κόσμος όλα τα μέτρα, το μέτρο σχετικά με τη μουσική θα επανεκτιμηθεί», τόνισε.
Ο Γ.Γ. Εμπορίου και Προστασίας του Καταναλωτή ανέφερε πως από τις 14 Μαΐου και μετά «θα κάνουμε κι άλλα βήματα, εφόσον τα μέτρα δεν είναι επιθετικά προς την πανδημία».
Σχετικά με τις καφετέριες σε εμπορικά κέντρα, ο Γενικός Γραμματέας Εμπορίου,κ. Σταμπουλίδης, ανέφερε πως αυτά τα καταστήματα θα λειτουργήσουν μόνο με take away.
Είτε είστε φανατικοί του camping είτε σκέφτεστε να το δοκιμάσετε για πρώτη φορά, το Simos Camping προσφέρει τις ιδανικές συνθήκες για να ανακαλύψετε έναν διαφορετικό τρόπο διακοπών. Με σύγχρονες εγκαταστάσεις, υψηλό επίπεδο οργάνωσης και όλες τις απαραίτητες παροχές.
Από τους ασπροπίνακες, στα μαθητικά lockers και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αιθουσών διδασκαλίας: Tο πρόσωπο της εκπαίδευσης αλλάζει και μία ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί.
Στους μήνες που απουσίασε από τη δουλειά της λόγω άδειας μητρότητας, η Κατερίνα Πετράκη παρακολούθησε από απόσταση μια αλλαγή που εξελισσόταν με ταχύτητα. Η Τεχνητή Νοημοσύνη άρχιζε να περνά από τη θεωρία στην πράξη, αποκτώντας θέση στην καθημερινότητα ολοένα και περισσότερων επαγγελμάτων. Αυτό που μέχρι πρότινος έμοιαζε με μια τεχνολογία του μέλλοντος, γινόταν σταδιακά μέρος του παρόντος.