Βαρύ πρόστιμο επέβαλαν οι αρμόδιες αρχές σε καφέ μπαρ, που διοργάνωσε κορωνοπάρτιμε θαμώνες στην περιοχή της Δημοτικής Ενότητας Αυλώνος.
Σύμφωνα με το evima.gr, ο ιδιοκτήτης του μπαρ εδώ και καιρό διοργάνωνε κορωνοπάρτι με dj, ενώ δεν ήταν λίγοι όσοι σύχναζαν εκεί, ιδιαίτερα άτομα νεαρότερης ηλικίας.
Η έφοδος της αστυνομίας έγινε μετά από καταγγελία στο Α.Τ. Αλιβερίου το Σάββατο το βράδυ. Οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι το μπαρ λειτουργούσε κανονικά και υπήρχαν και πελάτες. Αποτέλεσμα ήταν να πέσει βαρύ πρόστιμο 8.000 ευρώ στον ιδιοκτήτη του μπαρ και 300 ευρώ σε όσους πελάτες βρίσκονταν εντός και διασκέδαζαν.
Πολύ υψηλή φωτοπροστασία, ενίσχυση του skin barrier και υψηλή ανεκτικότητα για καθημερινή χρήση, κάθε εποχή του χρόνου, από τη νέα Luxurious SunCare SKIN BARRIER PROTECTION SPF50
Η ΑΒ Βασιλόπουλος συνεχίζει να προσφέρει «όλα και κάτι παραπάνω» στην online αγοραστική εμπειρία, προσθέτοντας έναν ακόμη λόγο για εύκολες, γρήγορες και συμφέρουσες αγορές μέσα από το AB Eshop. Εδώ θα βρείτε όλες τις λεπτομέρειες.
Το Ploom* διοργάνωσε μια βραδιά γεμάτη διαδραστικές δράσεις, εντυπωσιακά visuals και δυνατές μουσικές στιγμές, που μετέτρεψε το κέντρο της Αθήνας σε έναν πολυαισθητηριακό προορισμό.