Εκατοντάδες Rapid Test πραγματοποιήθηκαν σήμερα στη Λαϊκή Αγορά του Παλαιού Φαλήρου

Εκατοντάδες Rapid Test πραγματοποιήθηκαν σήμερα στη Λαϊκή Αγορά του Παλαιού Φαλήρου

Από τα κλιμάκια Ιατρών και Νοσηλευτών της Περιφέρειας και του ΙΣΑ

rapidtest
«Ενισχύουμε την πρόληψη, σπάμε την αλυσίδα της μεταδοτικότητας, μένουμε ασφαλείς. Σ΄ αυτή τη μάχη η Περιφέρεια Αττικής θα είναι διαρκώς παρούσα» τόνισε ο περιφερειάρχης Γ. Πατούλης με αφορμή τη σημερινή διενέργεια εκατοντάδων ελέγχων rapid test σε πολίτες στη λαϊκή αγορά του Παλαιού Φαλήρου που πραγματοποιούνται στο πλαίσιο της δράσης Ιπποκράτης.

Στη διαδικασία παρέστησαν ο δήμαρχος Γ. Φωστηρόπουλος και ο πρόεδρος της Παναττικής Ομοσπονδίας Σωματείων Επαγγελματιών Πωλητών Λαϊκών Αγορών Δ. Μουλιάτος οι οποίοι σε συνεργασία με την Περιφέρεια μοίρασαν στους πολίτες φρούτα-λαχανικά μάσκες και άλλο υγειονομικό υλικό προστασίας.

Στο πλαίσιο της επίσκεψης ο περιφερειάρχης είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με παραγωγούς και καταναλωτές για την κίνηση της αγοράς ενόψει των εορταστικών ημερών αλλά και να επιστήσει την προσοχή όλων στην τήρηση των μέτρων για τον περιορισμό του κορονοϊου. Επίσης, επισκέφθηκε το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου, απ΄ όπου σύμφωνα με την ενημέρωση που είχε από τον δήμαρχο Γ. Φωστηρόπουλο εξυπηρετούνται πάνω από 1.000 πολίτες.

Σε δηλώσεις του ο κ. Πατούλης αναφορικά με τη δράση που πραγματοποιήθηκε στη λαϊκή αγορά του Παλαιού Φαλήρου επισήμανε: "Στόχος μας να περάσουμε ένα ισχυρό μήνυμα, ότι η πρόληψη σώζει ζωές και σ' αυτό το πλαίσιο διενεργούμε καθημερινά εκατοντάδες rapid test σε όλη την Αττική, ενισχύοντας τη διαδικασία της ιχνηλάτησης αλλά και δίνοντας οδηγίες σε όσους πολίτες είναι θετικοί στον ιό".

Από την πλευρά του ο δήμαρχος Γ. Φωστηρόπουλος αφού ευχαρίστησε την Περιφέρεια και τον ΙΣΑ για τη σημαντική αυτή ενέργεια πρόληψης των πολιτών, αναφερόμενος στη διανομή των λαχανικών αλλά και όσων απομένουν ως υπολείμματα στο δρόμο, επισήμανε ότι αυτά τα τελευταία θα μπουν στους καφέ κάδους γιατί είναι μια πρωτοβουλία που έχει ξεκινήσει η Περιφέρεια, για να σταματήσουμε επιτέλους, να ρίχνουμε τα απορρίμματά μας ασύνδετα και να τα επιστρέφουμε οργανωμένα στη γη.

Κλείσιμο
Πρόκειται για μία εξαιρετική πρωτοβουλία και γι' αυτό ευχαριστούμε τον Περιφερειάρχη και το Σωματείο και τους ανθρώπους των λαϊκών αγορών γιατί με αυτή τη συνεργασία αποδεικνύουμε στον κόσμο ότι μαζί μπορούμε να πετύχουμε πολλά.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης