Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το υπουργείο Υγείας πραγματοποιεί αυτή την ώρα η ΠΟΕΔΗΝ με τις τελευταίες πληροφορίες να αναφέρουν ότι σημειώθηκε μικρής έκτασης ένταση.
Οι υγειονομικοί που συμμετέχουν στην κινητοποίηση συγκεντρώθηκαν το πρωί στην πλατεία Μαβίλη, από όπου ξεκίνησαν την πορεία τους που έφτασε μέχρι το κτίριο του υπουργείου στην οδό Αριστοτέλους, η οποία αυτή την ώρα παραμένει κλειστή.
Σημειώνεται ότι στην κινητοποίηση συμμετέχουν περίπου 350 άτομα. Όπως αναφέρει η Ομοσπονδία σε ανακοίνωσή της, τα αιτήματά της είναι:
Η ένταξη στα Βαρεά και Ανθυγιεινά Επαγγέλματα.
Η μονιμοποίηση των εκτάκτων.
Να μην απολυθεί ούτε ένας συμβασιούχος – επικουρικός.
Η αύξηση των μισθών.
Η ενίσχυση της Δημόσιας Υγείας, Πρόνοιας και ΕΚΑΒ.
Ο χαρακτηρισμός του θανάτου των υγειονομικών από κορονοϊό ως εργατικό ατύχημα.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Γης, οι δενδροφυτεύσεις σε Χίο και Βόρεια Εύβοια, που υλοποιούνται σε συνεργασία με τον περιβαλλοντικό οργανισμό we4all, αναδεικνύουν μια στρατηγική με συνέπεια και μετρήσιμα αποτελέσματα.
Καθώς τα εργαλεία πολλαπλασιάζονται και η τεχνολογία διεισδύει σε κάθε επιχειρησιακή λειτουργία, η ανάγκη για ξεκάθαρη κατεύθυνση γίνεται πιο επιτακτική από ποτέ. Το ερώτημα όμως παραμένει ουσιαστικό: Ποιος μπορεί να συνδέσει το business με την Τεχνολογία στο επίπεδο των αποφάσεων;