Αυξημένη καταγράφεται ηκίνηση αυτή την ώρα στην Εθνική οδό Αθηνών -Λαμίας, με μποτιλιάρισμα και καθυστερήσεις να σημειώνονται στην άνοδο, στο ρεύμα προς Λαμία.
Το μποτιλιάρισμα έχει προκληθεί από αρκετά τροχαία μικροατυχήματα που έχουν σημειωθεί από το μεσημέρι στην εθνική οδό. Το τελευταίο σημειώθηκε πριν λίγη ώρα, λίγο πριν την Ιερά οδό.
Νωρίτερα φωτιά σε εγκαταλελειμμένο κτήριο προκάλεσε τεράστιο κυκλοφοριακό πρόβλημα στον Πειραιά. Η κίνηση δεν έχει ομαλοποηθεί ακόμα.
Το Parian Chronicle, υπό την διαχείριση της SWOT Hospitality, είναι το πρώτο Destination By Hyatt ξενοδοχείο στην Πάρο και άνοιξε τις πόρτες του την 1η Ιουλίου, παρουσιάζοντας μια διαφορετική πρόταση φιλοξενίας που συνδυάζει την κυκλαδίτικη αισθητική, τον πολιτισμό και τη σύγχρονη πολυτέλεια.
Η JURA, το κορυφαίο brand αυτόματων μηχανών, φέρνει στην Ελλάδα μια νέα προσέγγιση στην εμπειρία του καφέ, βασισμένη στην τεχνολογία αιχμής και την υψηλή τεχνογνωσία.