Καιρός Πάσχα: Θερμοκρασίες στα ύψη από τα μέσα της Μεγάλης Εβδομάδας - Δείτε χάρτες

Καιρός Πάσχα: Θερμοκρασίες στα ύψη από τα μέσα της Μεγάλης Εβδομάδας - Δείτε χάρτες

Καιρός Πάσχα: Οι καιρικές συνθήκες αναμένονται καλές  τη Μεγάλη Εβδομάδα, μικρή πτώση της θερμοκρασίας από το Μεγάλο Σάββατο - Η αναλυτική πρόγνωση

kairos_pasxa_eurokinissi
Τι καιρό θα έχουμε τη Μεγάλη Εβδομάδα, αλλά και τις πρώτες εκτιμήσεις για τον καιρό που θα επικρατήσει το Πάσχα, αναλύουν οι μετεωρολόγοι.

Για «ισχυρή θερμή εισβολή στα μέσα της Μεγάλης Εβδομάδας» κάνει λόγο ο Κλέαρχος Μαρουσάκης, με αποτέλεσμα ο καιρός να καταστεί αρκετά θερμός με τις πρώτες ενδείξεις να θέλουν τον υδράργυρο να «φλερτάρει» με τους 30 βαθμούς Κελσίου.

«Είναι πολύ πιθανό αυτή η ισχυρή θερμή εισβολή να συνοδευτεί και από αφρικανική σκόνη μιας και η όλη αυτή εξέλιξη θα αποτελέσει συνέπεια ενός βαρομετρικού χαμηλού το οποίο από την κεντρική Ευρώπη θα περάσει στην κεντρική Μεσόγειο και θα προσπαθήσει να φτάσει στη χώρα μας κοντά στο Πάσχα. Έτσι η Μεγάλη εβδομάδα ενδέχεται να κυλήσει με πολλή ζέστη, αφρικανική σκόνη και αραιές συννεφιές ενώ Μεγάλο Σάββατο και Κυριακή του Πάσχα η θερμοκρασία θα παρουσιάσει μικρή πτώση με ψυχρότερες αέριες μάζες να μας επισκέπτονται από την κεντρική Ευρώπη που ίσως δώσουν μπόρες σε ορεινές περιοχές του ηπειρωτικού κορμού τις απογευματινές ώρες, σύμφωνα με τις πρώτες πάντα ενδείξεις», γράφει στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook o γνωστός μετεωρολόγος.


Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΧΑ Με την πανδημία να έχει ανατρέψει κάθε σχεδιασμό στη ζωή μας και με την ελπίδα...

Posted by Klearhos Marousakis on Sunday, April 18, 2021

Ειδήσεις σήμερα:

Κορωνοϊός: Σταθερά πρώτο το Ισραήλ στους εμβολιασμούς - Σε ποια θέση βρίσκεται η Ελλάδα
 
«Κορωνοπάρτι» στις πλατείες: Η ΕΛΑΣ «σηκώνει τα χέρια ψηλά», σκέψεις για πρόωρο άνοιγμα της εστίασης

Θέμης Αδαμαντίδης: Συνελήφθη ξανά σε παράνομη χαρτοπαικτική λέσχη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης