Το πρόβλημα στα νοσοκομεία είναι χωρίς κάμψη, τόνισε στο ΣΚΑΪ η Διευθύντρια της 7ης Πνευμονολογικής Κλινικής του νοσοκομείου Σωτηρία και πρόεδρος του Κεντρικού Συμβουλίου Υγείας Μίνα Γκάγκα.
Αναφερόμενη στους θανάτους που καταγράφονται σε απλούς θαλάμους, τόνισε ότι δεν πεθαίνουν οι άνθρωποι εκτός ΜΕΘ γιατί δεν βρίσκουν κρεβάτι σε εντατική εξηγώντας ότι η διασωλήνωση γίνεται όταν υπάρχει ένα οξύ πρόβλημα και υπάρχει η προσδοκία της βελτίωσης του ασθενούς.
Πρόσθεσε, δε, ότι η διασωλήνωση γίνεται και μετά από συνεννόηση με συγγενείς, αν για παράδειγμα πρόκειται για ασθενή με άνοια.
Η κα Γκάγκα τόνισε ότι δεν έχουμε θανάτους επειδή δεν προλάβαμε να πάμε έναν ασθενή σε ΜΕΘ.
Σχετικά με τον εμβολιασμότων ηλικιωμένων, είπε ότι υπάρχει ένα ποσοστό ανθρώπων που θέλουν να εμβολιαστούν, αλλά δε μπορούν να μετακινηθούν.
Τα ηλεκτρικά πατίνια έχουν μπει για τα καλά στην καθημερινότητα των πόλεων. Για πολλούς αποτελούν έναν εύκολο και γρήγορο τρόπο μετακίνησης, ειδικά για μικρές αποστάσεις στο κέντρο ή για τις καθημερινές διαδρομές προς τη δουλειά.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος μας συνδέει καθημερινά με μικρούς παραγωγούς από όλη την Ελλάδα – Πού θα βρούμε γαλακτοκομικά φτιαγμένα με ντόπιο, φρέσκο γάλα και πολλή φροντίδα.