Λάρισα: Χτύπησαν και λήστεψαν οδηγό φορτηγού μετά από καυγά

Λάρισα: Χτύπησαν και λήστεψαν οδηγό φορτηγού μετά από καυγά

Έκλεισαν με δύο οχήματα τον δρόμο στο φορτηγό, γρονθοκόπησαν τον οδηγό και άρπαξαν 4.000 ευρώ - Ληστεία μέσα στη δομή παραμονής της Χίου

astynomia-ntalika-aglhma-arthrou
Εξιχνιάστηκε πολύ γρήγορα η κινηματογραφική ληστεία σε βάρος ενός οδηγού φορτηγού, που έγινε το μεσημέρι της Δευτέρας σε περιοχή της Λάρισας. Όπως αποδείχθηκε, μάλιστα, οι δυο δράστες είχαν αναλάβει να δώσουν... συνέχεια στον καυγά που είχε γίνει νωρίτερα, μεταξύ του θύματος και ενός γνωστού τους!

Οι δράστες, από τους οποίους συνελήφθη ο ένας από αστυνομικούς της Ασφάλειας, έκλεισαν με δύο οχήματα τον δρόμο στο φορτηγό του θύματος ακινητοποιώντας το, τον γρονθοκόπησαν, προκάλεσαν φθορές στο όχημά του και άρπαξαν από το εσωτερικό του 4.000 ευρώ! Ο ληστής οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας κατηγορούμενος για ληστεία, φθορά ξένης ιδιοκτησίας και σωματική βλάβη, όπως και ο συνεργός του που αναζητείται.

Όμως, από την προανάκριση που διενήργησαν οι αστυνομικοί του τμήματος Κιλελέρ, προέκυψε σχέση της ληστείας με την επίθεση που είχε δεχθεί το θύμα από ένα τρίτο πρόσωπο που είχε προκαλέσει επεισόδιο σε βάρος του το πρωί της ίδιας ημέρας στην πόλη της Λάρισας! Έτσι, περιλαμβάνεται στην δικογραφία κατηγορούμενος για σωματική βλάβη και εξύβριση.

Ληστεία με λοστό μεταξύ αλλοδαπών στην Χίο

Χάρη στην άμεση κινητοποίηση συνοριακών φυλάκων του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης και αστυνομικών της Ασφαλείας, συνελήφθη την Τετάρτη ένας μετανάστης ο οποίος τραυμάτισε με λοστό έναν άλλο αλλοδαπό μέσα στην δομή παραμονής στην Χίο και του άρπαξε 220 ευρώ και το διαβατήριό του. Ο δράστης οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Χίου κατηγορούμενος για ληστεία και παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα.

Ειδήσεις σήμερα 

Λύκεια: Στις αίθουσες με το δεύτερο self-test μαθητές και εκπαιδευτικοί

Εργασιακά: Στο επίκεντρο η 4ημερη απασχόληση, ψηφιακή κάρτα και πλαφόν στις υπερωρίες

«Ισορροπία τρόμου» με μείωση κρουσμάτων αλλά αύξηση ασθενών
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης